Французская «зрада» – БТР VAB

Как только стало известно о том, что Франция намерена передать Украине сотни бронетранспортёров VAB, возникла волна критики, мол, это старые БТР, французы спихивают металлолом украинцам!

Читати далі

Магічне мислення Мінфіну

Міністр фінансів Сергій Марченко каже, що нам всім потрібно позбавитися «магічного» мислення. Бо західна допомога буде не завжди, і треба щось робити. Що пропонує міністр, якщо сам не хоче нічого зробити?

Читати далі

Вибори обовʼязково будуть. Після війни

Наша задача – зробити все можливе для збереження української державності та Перемоги. Аби війна не тривала вічно. Аби ці вибори були в Україні демократичній і європейській. 

Читати далі

Порошенко передав партію тепловізійних прицілів для снайперів (фото)

«Ми співпрацюємо з 2017 року. Передані більше тисячі снайперських гвинтівок, прицілів, а тепер доставлені і поставлені на облік ще й тепловізійні прицільні комплекси ARCHER», – пояснює Порошенко.

Читати далі

Мигрантская пороховая бочка

Путинские правоохранители получили отмашку на внутреннюю спецоперацию под названием «Антимигрант». Стоит задача если не разгромить Москвабад, то прижать к ногтю всех «нерусских».

Читати далі

Санкції на часі. 31.03.2024

Українська хакерська група “UA25” завдала шкоди росії на $12 млрд за декілька хвилин. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 31.03.2024.

Читати далі