Хорошие новости из московии

НДФЛ на россии упал на 20% по итогам первого квартала. Падение его означает падение дохода населения и его обнищание. 20% падения – это ощутимо. Вот прямо очень ощутимо.

Читати далі

Разведчик «Иван Хурс» – всё? (видео)

Роспропаганда пишет про атаку дронов-камикадзе на разведывательный корабль “Иван Хурс”. За 20 лет существования проекта было построено всего 2 таких корабля.

Читати далі

Влада вчергове зводить політичні рахунки

З приводу Ярини Ар’євої, про яку як по команді вчора смердючі роти з подоляківського ЗЕстапо хором заволали, ніби вона збила людину, перебуваючи під кайфом.

Читати далі

Яке море було в Ірпені?

В Ірпені 5 березня 2022 року було море вогню. В самісінький вир подій за нами приїхала Морська піхота України. Шановні морпіхи. Саме завдяки Вам ми вже з 6 березня багато днів поспіль вивозили людей з Ірпеня так само, як це робили Ви. Бо Ви показали, що так можна було. Повертайтесь живими. Дякую.

Читати далі

Брюссельські зустрічі Петра Порошенка (фото, відео)

Порошенко, який перебуває з візитом в Брюсселі, розповів, що ключовою темою всіх зустрічей були питання вступу України в НАТО та Євросоюз, виконання зобов’язань і початок передвступних переговорів до кінця цього року.

Читати далі

Новости из США. 22-23 мая 2023 года

• Пакет новых американских санкций против РФ • Решения проблемы потолка госдолга пока нет • ДеСантис объявит официально о выдвижении в президенты • Судебные хроники Трампа • Гарантии безопасности для Украины

Читати далі

Санкції на часі. 24.05.2023

Експорт енергоносіїв (нафта, нафтопродукти, газ і вугілля) з росії до так званих «недружніх країн», що запровадили проти держави-агресора санкцій і підтримують Україну, за рік обвалився у 6,6 рази.

Читати далі