Несколько слов об эффективности ЧВК

Пока рано говорить об украинских ЧВК, любые заявление об их создании и применении с украинской стороны в рамках полномасштабной войны непрофессиональны. Или же говорят о некоем личном интересе оратора.

Читати далі

Радиоактивный бред кремля

На мацкве так бомбит от того, что они нигде не могут найти информацию о том, что же там взорвалось и вообще произошло в Хмельницкой области (а Украина продолжает “русофобствовать” и никаких заявлений не делает), что придумали “радиоактивное облако”, движущееся на Европу.

Читати далі

«Patriot», «Кинджали» і російська брехня

Ми повинні вірити людям, які офіційно знищили HIMARS більше, аніж нам їх дали? Вірити у те, що посеред столиці прийшли п’ять великих балістичних ракет, вибухнули, але ми всього цього не почули, не побачили в сотнях відео?

Читати далі

Комплекс Poseidon для ГУР МО від Фонду Порошенка та діаспори (фото, відео)

«За моїми відчуттями, до початку наступу залишилися не місяці і навіть не тижні. Тому ми прискорюємося, щоб швидше наші війська отримали «очі», здатні бачити вночі і точно не підвладні російським засобам РЕБ», – говорить п’ятий Президент.

Читати далі

Вісті з фронтів. 19.05.2023

Те, що тиждень тому почало відбуватися навколо Бахмуту, повністю усуває будь-який сенс боїв у самому місті, бо лишає російське командування стартових можливостей для організації нового наступу у бік Сіверська або Слов’янська.

Читати далі

Санкції на часі. 19.05.2023 (відео)

Падіння цін на нафту і газ у 1980-х стало одним із ключових факторів економічної катастрофи срср і його розпаду. Нині сподіваємось на схожі тенденції, але у значно швидшій перспективі. З кінця 2022 року ціни на нафту впали на 25%.

Читати далі