Влада переосмислила своє ставлення до Дня Побєди

Це був довгий шлях. В 2015 стався перелом через запровадження на державному рівні 8 травня Дня памʼяті та примирення. Нині врешті готові повністю відкинути совєтсько/російський дєнь побєди. Це значить, що ми на крок ближче до нашої Перемоги. 

Читати далі

Праздник смерти

В истории советского мифа 9 мая поставлена жирная точка: нацизм во всей красе расправил крылья над Россией в гламурном образе Shamana. Карикатурный Путин с гитлеровскими усами щёточкой с обложки Time пророс в реальность круче оригинала.

Читати далі

Новости из США. Главное к концу недели, 7 мая 2023 года

• Два массовых убийства в Техасе • Заявление Госдепартамента о ракетных атаках рф на Украину • Пентагон воодушевлен сбитием «Кинжала» • Безработица в США самая низкая с 1969 года • Об угрозе дефолта

Читати далі

Знаному воякові

Будь-які розмови про абстрактний народ чи «ангелів у формі ЗСУ» можуть призвести до девальвації жертв і ролі кожного конкретного бійця, який поліг за Україну. У нашої перемоги мусить бути ім’я, прізвище і військове звання. Вони не повинні бути «ноунеймами».

Читати далі

Тіньовий сегмент ринку підакцизних товарів зріс до загрозливих масштабів

Всі органи заявляють, що побороти контрабанду на ринку підакцизних товарів допоможе повернення кримінальної відповідальності за цей вид протиправної діяльності. Але що заважає боротися з нелегальним ринком зараз?

Читати далі

Вибори в Туреччині – можливо все

Уже менш ніж за два тижні, а саме 14 травня 2023 року, у Туреччині відбудуться президентські та парламентські вибори. Як свідчать опитування, передбачити переможця заздалегідь непросто. Уперше за 20 років чинний президент Реджеп Тайїп Ердоган може втратити владу.

Читати далі

Контрнаступ і пастка надмірних очікувань

Підтримувати бойовий дух народу в часи війни потрібно – це анестезія, котра дозволяє пройти найтяжчі випробування. Проте з анестезією теж можна переборщити, що з високою ймовірністю призведе до смерті пацієнта.

Читати далі

Українців закликали не публікувати інформацію про зниклих безвісти

Не публікуйте особисті дані зниклих безвісти. Не допомагайте ворогові збирати інформацію про наших захисників! Інформація про зниклих безвісти не повинна потрапляти до рук ворога!

Читати далі

Ракетные удары в ночь на 8 мая

Накануне фетиш-даты 9 мая оккупанты нанесли удары по тыловым территориям Украины, применяя как дроны-камикадзе Shahed-136, так и ракеты Х-22. Основным направлением удара стали Киевская и Одесская области.

Читати далі

Санкції на часі. 08.05.2023

Пам’ятаючи, перемагаємо. І переконуємо союзників допомагати, бо маємо з ними спільну пам’ять, спільні підходи до розуміння світу, його минулого, теперішнього і майбутнього. Наприклад, про те, що зло належить перемагати на всіх фронтах.

Читати далі