Код нашої нації протягом усіх століть – це розбрат

Війна зробила мене дуже толерантним. До своїх. Війна лишає дуже мало простору для дискусій, хто свій, а хто чужий. Війна, курва, дуже спрощує світогляд. Але оцей вир емоцій, що несеться у фейсбуках, вражає. Але, шановні, давайте вже після свя… перемоги? Домовимось же.

Читати далі

Рівняння з багатьма невідомими

З моменту викриття схеми незаконного обороту в сфері грального бізнесу 180 млрд грн за минулий рік почалося (як того і варто було очікувати) повернення у 90-ті. Проте ось уже є нова інформація.

Читати далі

В Україні обмежили використання музики у громадському транспорті

Віднині водіям автобусів заборонено вмикати в автобусах музику або фільми. Обмеження стосуються і пасажирів. Водії таксі можуть вмикати тільки, якщо пасажир не заперечує.

Читати далі

Секретное оружие Киева, созданное в Риме

Секретное оружие уже работает против российских беспилотников, и это батареи Skynex, созданные в результате сверхсекретной операции. Первые Skynex были поставлены в середине апреля и начали действовать против российских рейдов ночью с 8 на 9 мая.

Читати далі

Конвульсии российского ВПК

В феврале появились первые кадры отправки в неизвестном направлении эшелонов с российскими БТР-50П. БТР-50П выпускался с 1954 по 1970. По состоянию на май стало понятно, что с этими машинами делали сумрачные Кулибины.

Читати далі

Парад мясников

Комбриг 64 омбр Азатбек Омурбеков – “мясник из Бучи”. Больше никого на миллионную армию не нашлось возглавить парадную колонну в Хабаровске. Весь мир теперь видит, насколько отбитые черти сидят в Кремле.

Читати далі

Похоронные хроники московии 10.05.2023

Структура и характер потерь дают некоторые подсказки относительно запаса прочности РФ. Профессиональная армия подорвана. Ресурс «добровольцев»/наёмников в значительной мере исчерпан. Ресурс зэков подорван.

Читати далі

Вісті з фронтів. 10.05.2023. Частина І (відео)

Відповіді на запитання підписників після ефіру на 5 каналі 8 травня 2023 р. • Огляд ситуації на фронті • Ракети і БПЛА. Чому росіяни активізувалися у небі? • Вибухові новини з боліт: чому злітають у небо російські пропагандисти?

Читати далі

Петро Порошенко бере участь у міжнародній виставці зброї в Афінах

DEFEA 2023 9-11 травня збере найкращих виробників військової техніки та технологій. У планах Петра Порошенка – переговори про нову зброю та технології для українських Збройних Сил.

Читати далі

Санкції на часі. 10.05.2023

Частка Китаю в російському імпорті досягла майже 30% у 2022 році та досягне 35% у 2023-му. Таким чином, кожен третій імпортний товар у рф буде китайським чи ввезеним через Китай, що призведе до стрімкого зростання залежності рф від Китаю. При цьому частка рф у китайському експорті ледь перевищує 2%.

Читати далі