Віримо в Перемогу!

За даними соцдослідження, загалом по Україні 93% громадян вірять, що окупанти зазнають поразки. При цьому немає суттєвих регіональних відмінностей в переконанні, що наша країна здобуде перемогу над агресором.

Читати далі

«Ніколи знову»

Яке ніколи знову, якщо прямо зараз, вже 10-й рік, йде війна? І така випала доля українцям – зупинити можливу третю світову ціною власної боротьби і втрат. І на нашій политій нашою кровʼю землі проростають червоні маки.

Читати далі

У Кремля не получилось захватить Бахмут к нужной дате (видео)

Горящий фосфор – это максимально наглядная картинка того, что в Кремле понимают под “защитой” и “освобождением”. Завтра они могут объявить, что Бахмут взят юридически, метафизически и путём переименования. Но сути это не изменит.

Читати далі

Порошенко привітав українців із Днем Європи

«Вірю, що скоро Україна буде святкувати День Європи у мирі та безпеці. І головне, разом з нашими союзниками та друзями, у складі об’єднаної європейської та євроатлантичної родини», – резюмує Петро Порошенко.

Читати далі

Вісті з фронтів. 09.05.2023

Питання можливого ривка противника з півночі на південь уздовж Осколу до околиць Куп’янська зовсім не знімається з повістки дня. Сили та засоби чф достатньо активно приймають участь у справі “оборони” Керченського мосту.

Читати далі

Санкції на часі. 09.05.2023

Єврокомісія направила країнам-членам ЄС пропозиції щодо 11-го пакету санкцій проти рф. Цей пакет буде зосереджений на втіленні санкцій, їхній ефективності, і як уникнути обходження санкцій.

Читати далі