Рамштайн-12

Ключевая фраза встречи: as long as it takes. Это формула, согласно которой партнёры обещают поддерживать Украину столько, сколько понадобится. Несколько акцентов по итогам.

Читати далі

«Євросолідарність» вимагає фінансувати Армію, а не канали зрадників

Фракція «Євросолідарність» вимагає негайного перерозподілу бюджетних коштів на підтримку ЗСУ. Це злочин – в нинішніх умовах фінансувати з бюджету олігархічні телеканали, зокрема, «1+1», і нікому не потрібні марафони.

Читати далі

Или вы сами, или никто

Опять наш народ хочет, чтобы город-сад ему построил кто-то другой. Откуда взялась эта странная идея, что кто-то другой будет строить так, чтобы хорошо было вам? Вам точно не понравится страна, где у военных под контролем суды Линча.

Читати далі

До складу українських ВМС передали катер «Буча» (фото, відео)

Памʼятні фото, обґрунтована радість. Але «Буча» – сестра тих катерів, за які неправедно звинувачували Ігоря Павловського з Міноборони, Валерія Шандру з «Кузні на Рибальському». Але життя і війна довели, що катери хороші, а справа була політичним замовленням.

Читати далі

Санкції на часі. 27.05.2023

Фактично викинута з критичних для себе європейських ринків енергоносіїв росія намагається компенсувати втрати і переорієнтуватися на ринки Азії, насамперед Індію і Китай. Однак, мірою поразок росії, з нею дедалі менше хочуть мати справу і там.

Читати далі