Бахмут… 278-й день обороны

Можно по-разному оценивать нытьё пригожина и угрозы вывода ЧВК “Вагнер” на 10 мая, но главное то, что, видимо, чувствительной пятой точкой пригожин понимает, что фиаско близко.

Читати далі

Ми безумовно скоро переможемо, але…

Ми переможемо лише у поточному раунді. Війна не закінчиться з цією перемогою, адже цей чортів братський народець і далі мріятиме про Україну, тільки тепер вже принижений та озлоблений.

Читати далі

Публічний ляпас 13-річної українки (відео)

13-річна дитина втерла носа всьому шоу-бізнесу та тим, хто будь-якою ціною намагається примусити Україну “помиритися” або “домовитися” з терористичною федерацією під назвою російа, прямо зі сцени міжнародного фестивалю.

Читати далі

Тупик історії. Антифукуяма, або Сім рівнів війни

Чому для перемоги України у війні з Росією треба давати відповіді на екзистенційні питання про добро та зло. Цей текст є спробою ще раз сформулювати різні варіації прояву майбутнього у вимірі метавійни та поясненням того, як ці процеси відбуваються.

Читати далі

Дембель через 18 місяців

Депутат Олексій Гончаренко подав законопроект щодо цього. Відповідна петиція на сайті Президента вже набрала 25 тисяч голосів. Але влада назве законопроєкт популістським і докладе всіх зусиль, аби його не приймати, бо такі дії остаточно поховають її рейтинг.

Читати далі

Россия активизирует в Европе карманных пацифистов. Часть 2

Сегодня подробно о каждой организации в этом сборище российских шестёрок «Международный саммит за мир в Украине», которые оказывают помощь россии в распространении «пацифистских» нарративов в Европе и не только.

Читати далі

Порошенко привіз на Південний фронт електроніку для ППО (фото, відео)

У вантажі – комп’ютери, монітори, планшети та інші «смаколики». Наступного разу у підрозділ привезуть пересувну авторемонтну майстерню. Також налагодили виробництво антиланцетних сіток, які теж першими підуть саме в цю роту.

Читати далі

Санкції на часі. 05.05.2023

Повідомлення Defense Express про те, що уночі 4 травня ППО ЗСУ збито “гіперзвуковий” Х-47 “Кінжал” наочно демонструє, як допомога союзників знешкоджує одну за одною переваги російського агресора.

Читати далі

Новости из США. 4 мая 2023 года

• Руководителей «Proud Boys» признали виновными в заговоре против США • США поддерживают и будут поддерживать Украину • Россия насильственно депортировала более 20 тысяч украинских детей • Переговоры в США между Арменией и Азербайджаном • О кандидатуре нового председателя Объединенного комитета начальников штабов

Читати далі