МОЗ: ВЛК можна буде пройти у близько 500 цивільних медзакладах

МОЗ активно долучається для того, щоби допомогти розв’язати цю проблему і забезпечити нашим захисникам, які отримали поранення, зручні умови проходження ВЛК. Що вже зроблено для вдосконалення ВЛК.

Читати далі

Чем сейчас занимается экономический фронт

Большинство компаний, которые легко выскочили из рф, уже закончились. И сейчас идет работа по системному нанесения ущерба (финансового, репутационного, организационного, юридического и любого другого) компаниям, которые остались. Из чего состоит такая работа.

Читати далі

Настоящая правда о контрнаступлении ВСУ

А то вчера российские паблики дали в штангу, опубликовав неправдивую информацию, все приходится делать за них. Ситуация кретиническая! Необходима полная могилизация! Гойда!

Читати далі

США вперше передають Україні конфісковані активи російського олігарха

Генеральний прокурор США Меррік Гарланд схвалив першу виплату Україні грошей, які США вилучили у наближеного до путіна російського олігарха Малофєєва. Йдеться про 5,4 мільйона доларів.

Читати далі

Про що Порошенко говорив з виробниками зброї в Афінах (фото)

«F16 – це найближче майбутнє. Так само як і створення танкової коаліції, яке відбулося в Рамштайні, наступним кроком буде авіаційна коаліція з винищувачами країн НАТО», – переконаний Петро Порошенко.

Читати далі

Новости из США. 10-11 мая 2023 года

• Трамп в прямом эфире CNN • Республиканскому конгрессмену Сантосу предъявлены обвинения • Взгляд из США на предоставление Украине Великобританией крылатых ракет с дальностью 250 км

Читати далі

Санкції на часі. 12.05.2023

Черговий провал імпортозаміщення. Парк російських літаків SSJ-100 (Sukhoi Superjet 100) може скоротитися вп’ятеро до 2030 року – з 150 до 28 літаків. Виробнику не вдається освоїти ремонт гарячої частини іноземних двигунів, який зараз можливий лише у Франції.

Читати далі