Ера брехні набирає обертів

До парламентського плюралізму нам дуже далеко, проте час говорити про такий інструмент як тимчасова слідча комісія. Це здійснення контролю з боку опозиції шляхом проведення розслідування з питань, що становлять суспільний інтерес.

Читати далі

Порошенко привіз десантникам 81-ї бригади комплект техніки (фото, відео)

Бригадний комплект техніки – три пересувні авторемонтні майстерні, п’ять лазне-пральних комплексів та дві тентовані вантажівки DAF – для десантників славетної 81-ї ОАеМБр, яка тримає фронт на Донеччині.

Читати далі

Новости из США. 30 мая 2023 года

• Байден о ракетах ATACMS для Украины • Санкции против производства «шахедов» и роспропаганды • Разговор Байдена и Эрдогана • Дефолта не будет

Читати далі

Порошенко про повітряні атаки в ефірі GB News (відео)

«Я не коментую, хто це [атаки дронів у москві] робить, навіщо вони це роблять, але росія має відчути хоча б частину того болю, який відчуває український народ, українські діти, українське мирне населення», – зазначив Порошенко.

Читати далі

Санкції на часі. 31.05.2023

Сільське господарство – це і питання банальної ситості населення, і неабияке джерело валютних надходжень. Його життєздатність залежить від цілої низки факторів. А з ними на росії починаються проблеми.

Читати далі