Зайці в червоній білизні, або Наш найулюбленіший проєкт (фото)

Наші ідентично-однакові лазні – вже “звична історія”. І саме в цьому для нас найголовніший кайф: наші лазне-пральні причепи стають повсякденним явищем. І не лише у наших звітах, вони й в армії вже “на слуху”.

Читати далі

Найбільший виробник обладнання для металургії в Європі Danieli йде з рф

Відбиті чорти, які ухилялися від податків в Європі, працювали навіть з Іраном (і плідно) і свого часу побудували половину радянської металургії, дали задню. Здавалося б, навіть за часів Холодної війни пропетляли. А тепер облом.

Читати далі

Бахмут… 274-й день обороны

Оккупанты пробуют рапортовать о некоторых продвижениях в городе, опираясь на занятие позиций в малоэтажной, частной застройке, но дилемма для них в том, что после такого рапорта им зачастую приходится покидать свои позиции.

Читати далі

Мой Донбасс – моя Донеччина

Подумалось, как язык меняет интонации произносимого. Слова “Донбасс” и “Донеччина”… Я не знаю, что мне больше нравится, никогда не любила выбирать: мне надо всё. І мій зруйнований Донбас, моя залита кров’ю Донеччина колись оживе.

Читати далі

Азаров – Захарченко – Клименко – ГЕТМАНЦЕВ

Перших трьох немає в Україні вже близько 10 років, але справа їх жива. Не можу усвідомлювати, що сьогоднішній терор бізнесу буде тривати ще як мінімум 5 років.

Читати далі

Інформаційні диверсії на держканалах

Чому за гроші українських платників податків, в тому числі воїнів, цього чорта щотижня включають в ефір рускоязичних каналів ДОМ/Freedom, де цензура на українську опозицію?

Читати далі

У Порошенка законтрактували 10 антидронових комплексів (фото, відео)

За такою технікою йде величезне «полювання», вона користується попитом по всьому світу, проте в Україні її практично немає. ГО Справа Громад та Фонд Порошенка вирішили виправити цю ситуацію.

Читати далі

Контрнаступ – це надзусилля на межі та за межею

Нам потрібно зробити те, чого ще не було в історії. Ми будемо будувати таку історію. Змінювати правила сучасної війни. Формулювати нові алгоритми, які будуть ще вивчати десятиріччями. В історії такого зіткнення ще не було.

Читати далі