Россия активизирует в Европе карманных пацифистов. Часть 1

Для россии жизненно важно усадить Украину за стол переговоров на своих условиях для заморозки войны, а потому она задействует масштабный давно скупленный для этих целей пацифистский ресурс в Европе. Апогеем этой деятельности должен стать “Международный саммит за мир в Украине”, который пройдёт в столице Австрии Вене с 10 по 11 июня.

Читати далі

Крим після деокупації стане територією, де відчуватиметься свобода

Україна готується до повернення Криму. Про те, якими будуть першочергові кроки Української держави в Криму, як відновлюватиметься публічна влада, хто понесе кримінальну відповідальність, кореспондент Укрінформу поговорив із Постійною Представницею Президента України в АР Крим Тамілою Ташевою.

Читати далі

Порошенко відвідав новий армійський корпус Сухопутних військ ЗСУ (фото, відео)

Як розповідають військові, з Порошенком вони добре знайомі ще з 14-го року, разом пройшли чимало випробувань. Тому коли формувався новий корпус, команда Порошенка взяла його під свою опіку.

Читати далі

Бахмут… 276-й день обороны

Погода вселяет уверенность в то, что Бахмут не только продолжит выполнять свою роль, но и в то, что до главный акт – кульминация – ещё не наступил, и мы с вами станем его свидетелями уже в скором времени.

Читати далі

Вісті з фронтів. 04.05.2023

Противник утримує в бойовій готовності в акваторії Чорного моря 4 кораблі-носії крилатих ракет. У спорядженому стані перебуває до 16 КРМБ. Противник продовжує підсилення його спроможності вести ефективну оборону в Південній операційній зоні.

Читати далі