Перший «малюк» із 20 вже на базі (відео)

Двадцять таких “малюків” ми практично повністю сплатили. Залишився найнеприємніший момент — оплата транспортування, яке дуже дороге. Логістика складна та нетипова: негабаритний військовий вантаж, ліцензії декількох країн, оформлення допусків та дозволів. Просимо допомоги!

Читати далі

Бенефіс головцифровізатора

Поки ви тут по укриттям бігали та обговорювали вагонну гендерну нерівність, у Міши Федорова відбувся персональний гала-концерт на Вашингтонщині. Розказував на цьому стендапі про безмежну та шалену любов українців до Дії.

Читати далі

Швейцария теряет нейтралитет?

Швейцария нарушила свой строгий принцип нейтралитета, согласившись передать Германии 25 танков Leopard 2, которые не использовались её армией, и таким образом, хотя и косвенно, поспособствовала военным поставкам в Украину.

Читати далі

Де наше кіно про Азовсталь?

Ще наші заручники у полоні, ще не поховані тіла, а росіяни вже зняли фільм про Азовсталь і повезли його у турне по Європі. Тому що розуміють: у війні перемагає той, хто складає балади про цю війну. Пише книги. Знімає фільми. Чи розуміють це наші очільники?

Читати далі

Задумка «кашевара»

пригожин спешит свалить из Бахмута “победителем”, чтобы потом уже в спокойной обстановке развернуть очередную информационную кампанию против шойгу и герасимова, когда регуляры начнут дальше сыпаться по флангам и вынуждены будут бежать из Бахмута.

Читати далі

Чи отримають ЗСУ літаки системи «АВАКС»

У світлі передачі Україні літаків F-16 багатьох хвилює питання щодо перспектив передачі нам також літаків системи “АВАКС” як засобу, що здатний суттєво підвищити бойову ефективність власне винищувачів типу F-16.

Читати далі

Оккупация или эмиграция?

А что делать с теми, кто вынужден был спасаться от российской оккупации, выезжая через временно оккупированный Крым? Их тоже к ответственности? Что сделала зеленая дрим-тим, чтобы избежать подобной ситуации?

Читати далі