Уроборос российской безысходности

Количество потерь РОВ приближается к 200 тысячам, и это несколько мотивирует провести анализ того, как видоизменялись потери россиян, и от чего это зависело.

Читати далі

Патриотизм с кулаками

Ведущая сила, которая в условиях зачистки политического поля поднимет власть, – воинствующие патриоты. Гремучая смесь участников войны, сирот и вдов “СВО”, всех тех, кто понес утраты от путинской авантюры и брошен на произвол.

Читати далі

Крым, что тебе снится? Освобождение…

Следует быть готовым к тому, что накануне освобождения Крыма заснуть будет сложно под звуки регулярной бавовны. 

Читати далі

Вирок чи обмін?

Жодного разу вони не радилися з суспільством з приводу якихось обмінів, навіть коли віддавали беркутівців взамін на наловлених нашвидкоруч таксистів, а тут викотили цілу кампанію про вигідність обміну Богуслаєва. Чого це раптом вони взялися придавати цій темі публічності?

Читати далі

Перший шиномонтажний комплекс скоро поїде на фронт (фото)

І поряд з лінією фронту можна буде швидко поміняти колесо для техніки будь-якого розміру – передбачені верстати як для легкових, так і для вантажних машин. 691 528 гривень – ми все оплатили, не замислюючись.

Читати далі

Санкції на часі. 14.05.2023

Фінансові і політичні механізми західних країн перелаштовуються дуже повільно, зі значною інерцією. Але та сама інерція означає, що переналаштовані механізми діють стабільно, підтримуючи Україну і змушуючи росіян платити.

Читати далі