Залужний – це головний калібр країни (відео)

Монументальна постать в історії України. За розумом, мудрістю та людяністю в тому числі. І це вже назавжди. Ця людина вже є. Це вже новітня історія. Витримки та здоров’я, пане генерале. Маємо за честь…

Читати далі

ЄБРР оцінив відновлення України в $250 мільярдів

Російські репарації чи зовнішня фінансова допомога на відновлення – це дуже добре, але якщо цього не буде? Щоб ми могли не копати землянки після перемоги і дати людям роботу, влада має забезпечити прості речі.

Читати далі

Останній політ

БПЛА Poseidon H10 MkIII із бортовим номером 135АС учора улетів в останній політ. Екіпаж залишився без крил. Нам терміново потрібно зібрати та сплатити 1 606 525 гривень. І тоді в небо знову піднімуться очі одного з найкращих екіпажів ЗСУ.

Читати далі

Порошенко на Парламентській асамблеї НАТО в Люксембурзі 22.05.2023 (фото, відео)

«Я повністю за мирні переговори, і єдино можливий їх формат – це переговори про членство України в НАТО. Лише це веде Україну до миру, а нас усіх – до перемоги», – переконаний Порошенко.

Читати далі

Україна має виконати вимоги ЄС щодо відбору суддів КСУ

Зеленському вкотре нагадали, в яких ще сферах спостерігається суттєве гальмування чи навіть відкат у реформах. Запровадження відбору суддів КСУ потрапило під №1 у список семи пунктів, необхідних для подальшої європейської інтеграції України.

Читати далі

Санкції на часі. 22.05.2023

Для росії трагедія, коли її перестають боятися. А такий момент настає. Погрози зробити щось страшне у разі «нападу на Крим» запізнились. «Бавовна» вже давно квітне над тимчасово окупованим півостровом рясним цвітом.

Читати далі