Оружие – инструмент влияния

Меньше российского оружия – меньше российского влияния. Украинская армия всё наглядно показала: российские аналоговнеты не выдерживают конкуренции.

Читати далі

Вибори через Дію – шахрайство та узурпація влади

Вкрай важливо не допустити «вибори через Дію» та змусити маніпуляторів навіть припинити обговорювати таку можливість. Тому що будуть порушені три ключові принципи чесних демократичних виборів: таємність голосування, відсутність примусу, можливість перерахунку голосів.

Читати далі

У Порошенка підготували чергову партію техніки для фронту (фото, відео)

Це і вантажівки DAF, і автомайстерні, і лазні, і мобільний шиномонтаж, центр управління БПЛА Poseidon, а також справжній велетень – вантажний тягач Foden, обладнаний мультиліфтом. Загальна вартість цієї партії перевищує 10 млн грн.

Читати далі

Петро Порошенко зустрівся з Послом Німеччини в Україні (фото)

Під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом ФРН в Україні Анкою Фельдгузен Петро Порошенко обговорив посилення підтримки нашої держави на шляху до членства в ЄС і НАТО.

Читати далі

Вісті з фронтів. 30.05.2023. Частина І (відео)

Відповіді на запитання підписників після ефіру на 5 каналі 29 травня 2023 р. • Ядерка на білорашці • Зеки в регулярній армії рф • Захищені/незахищені кордони росії • Ситуація на фронті

Читати далі

Санкції на часі. 30.05.2023

Гра на пониження цін і розпродаж нафти азійським покупцям добігає кінця. Інші гравці починають відчувати дискомфорт. Якщо росія їх не почує – зазнає санкцій (навіть якщо цього слова ніхто не вимовлятиме).

Читати далі