Перша ластівка нового проєкту (фото, відео)

Заміна коліс на передовій – це велика проблема, розповідають військові. Тож майстри «Справи Громад» взялися розробити пересувний шиномонтаж – і перша майстерня готова виїхати на фронт.

Читати далі

Нахіба росіянам демократія?

Спостерігаючи черговий скандал на цей раз в США. Українці: Ми з вами на одному полі навіть присісти не хочемо. Росіяни: Вы атказываєтєсь, потому что вам запрєщєно вашєй властью! Аааа, давайтє гаваріть о проблємє націзма укрАінского! Ані нас нє любят!

Читати далі

Команда Порошенка показала свої вишиванки (фото)

«Робимо все, щоб наші воїни якнайшвидше повернулися додому з перемогою. Щоб герої вийшли з нами на вулицю у вишиванках, які для всього світу стануть не лише символом нашої краси, а ще й символом нашої української перемоги», – переконаний Петро Порошенко.

Читати далі

Рефлексии суицидников

Немного анализа по ударам, которые наносились последние две с половиной недели по территории Украины российскими оккупантами. РОВ рефлексируют неистово и судорожно, что очевидно сложно не заметить. Рефлексируйте. Это не мешает нам делать наше дело.

Читати далі

Письма в штаб. 18.05.2023

ВКС РФ: (запускають ракети).
Українці: О, а ось і повітряна. Ладно, все одно не заснути, підемо вишиванки на завтра погладимо.
Юрій Ігнат: Двадцять дев’ять ракет у повітрі.
ППО: Hold my beer (збиває нах 29 ракет, чотири БПЛА та спєсь з ВКС РФ).

Читати далі

Порошенко відвідав легендарні 95-ту та 25-ту бригади ДШВ (фото, відео)

Порошенко на Донеччині передав у бригади ДШВ чергову партію вантажівок DAF, мобільні лазне-пральні комплекси та великий автобус для перевезення особового складу з навчальних центрів.

Читати далі

Санкції на часі. 18.05.2023 (відео)

Перехідний період для європейських економік, аби вони призвичаїлися до життя без росії, вже закінчується. І провідні країни світу готуються карати усіх, хто намагатиметься отримати вигоду від підтримки російського терориста.

Читати далі