Павло Скоропадський. Гетьман, який стояв на варті здорового глузду

Без мети ідеалізувати Його Ясновельможність, думаю, варто бути вдячними Скоропадському за очевидність прикладу: чому правий український проект – це більш розумний вибір, аніж лівий.

Читати далі

Правда ли, что в Украине россия воюет против всего НАТО?

Давайте разберёмся, насколько профессионально заявлять, что россия воюет против НАТО, и насколько это весомый довод для оправдания никчёмности российской армии.

Читати далі

«Перемогу створюють прості люди!» – Валерій Залужний (відео)

«Феномен цієї війни – це наші люди. Та потрібно розуміти, що шлях до Перемоги – довгий і складний». Про це і не тільки Головнокомандувач ЗСУ розповів у інтерв’ю Дмитру Комарову напередодні першої річниці повномасштабного російського вторгнення.

Читати далі

Десять Чернобылей и парочку Фукусим сверху

Очень смешно наблюдать, как русские пытаются качать тему взрывов в Хмельницком. Мол, повысился радиационный фон! А-а-а-а!!! Вы этим пугаете страну, которая уже может Фукусимы не бояться.

Читати далі

Нинішній урок ми вивчимо якісно

США і Британія! Щиро вам дякую, що не залишили нас в біді, навіть після всього того, що вичудили наші обрані 73% виборців керівники.

Читати далі

Бахмут… 285-й день обороны

У РОВ каждый час попытки прорвать нашу оборону и закрепиться в многоэтажной застройке. Защитники города штурмы отбивают, не смотря на огневое доминирование РОВ.

Читати далі

Місто, якого більше не існує (фото, відео)

Колись Мар’їнка була рідною домівкою для десяти тисяч людей. А потім прийшов “братський народ”. Вони казали, що ми “вісім років бомбили Донбас”, і Мар’їнку треба було від нас звільняти.

Читати далі

Массовый падеж росавиации в Брянской области

По поводу причин крушения – масса вариаций. Теперь россиянам предстоит выбрать. А также принять политическое решение – обвинять ли Запад? Либо молчать в тряпочку? В общем, по-любому выходит некрасиво. Поэтому ситуацию, скорее всего, будут заминать.

Читати далі

Санкції на часі. 15.05.2023

Президент Франції Макрон назвав росію васалом Китаю. У самій констатації небагато нового, але важливо, що такі визнання лунають на високому міжнародному рівні. Адекватність оцінок допомагає в адекватності планування.

Читати далі

Новости из США. Главное к концу недели, 13 мая 2023 года

• Прогресса в разрешении проблемы возможного дефолта США по-прежнему нет • Встреча Джейка Салливана и Ван И • Статья в Нью-Йорк Таймс Тимоти Снайдера «путин ведет свою последнюю войну и терпит в ней поражение»

Читати далі