Всі мають жерти з владних рук

Джон Сміт

Першим ділом, дорвавшись до влади, зелені прилаштували на хлібні посади активістів. Бо активіст потрібний, лише коли необхідно звалити майдануту владу. Коли справа зроблена, він має жерти з руки.

Тому великого залізничника Лещенка – в Укрзалізницю на ЗП 332 тис грн/міс, а великого зброяра Наєма – в Укроборонпром на 176 044 грн/міс (і 310 521 грн за листопад 2019). Дубінському – депутанство, щоб у мами був швидкий автомобіль, а Саакашвілі – на опереткову посаду збирати у меценатів гроші тіпа на реформи. Ну, а Заліщук – риба дрібніша, її – штатним радником Гончарука. Зарплата невелика, але ж і робота не бий лежачого.

От і козака з Хортиці, що розрубав огірка, одразу прилаштували у владу з дуже простої причини: бо в них має бути свій ручний власний “козак Гаврилюк”.

Шефіри-Зеленські, як чужорідний організм, банально купляють всіх, хто може бути проти них, причому грошима з наших же кишень. Вони щедро роздають нагороди Потапам, які знімали штани на сцені в Москві та дякували Рашці, що вона “їх прінімаєт”, і прикормлюють всіх інших, щоб таких, як зеленьский-шефір, було побільше, і ніхто не піднімав ультразвуковий визг з викриттям корупції, як було за попередньої влади.

І тому зараз в нас не чути ні про офшори Зеленського у Белізі, ні про продаж посад Єрмаками, ні про 6 млрд збитків в Центренерго, ні про вкрадені маски і зерно з Держрезерву. Бо у нас тепер все добре, а медіаповії та антикорупціонери мають будку і миску. А те, що в Укроборонпромі 0,681 млрд збитків, в Укрзалізниці – 7 мільярдів, а темпи падіння ВВП найбільші в світі, ну так ніхто і не казав, що добре буде у країни. Вибачте, пацани, епоха бідності закінчилася тільки у Коломойського.

Зараз нашу країну обліпила пошесть, яка скористалася тим, що всі здорові сили відвернули свою увагу на відсіч ворогу зі Сходу. І нам буде дуже важко зковирнути цю хворобу без наслідків. Втім, наслідки вже є. Покинутий Ярослав Журавель у сірій зоні, це всю нашу країну посадили на бутилку.

 

Фото © Facebook Tatyana Kovylina

Автор