«Газєта Вєсті» дестабілізує і без того нервову обстановку

Дурачкі з газєти Вєсті не тільки всі ці роки професійно працюють проти України зсередини. Вони ще й вдалися до цинічних і мерзенних провокацій з метою дестабілізації ситуації та налаштування одних громадян проти інших в один з найтяжчих періодів в історії нашої країни: вони опублікували адреси будинків, де, ймовірно, мешкають громадяни із підозрою на коронавірус. Це – собаче лайно і, сподіваюсь, колись рядок у резюме “работал в газєтє Вєсті” буде достатньою причиною для отримання “вовчого квитка” в українській журналістиці.

Читати далі

Масове тестування: керований хаос чи саботаж?

Пересічним громадянам, і мені в тому числі, лишається покладатися лише на себе – тримати соціальну дистанцію, мити руки і думати своєю головою. Жодне катастрофічне зростання цифр статистики захворювання особисто для мене не буде достатньою підставою для посилення карантинних заходів. Жодне зниження цифр статистики особисто для мене не означатиме, що епідемія минулася і можна розслаблятися. А доля – цікава штука, не без почуття “гумору”. Своїх свинарчуків президент вже отримав, а попереду, схоже, ще й його власний коронавірусний “котел”. Шкода, що на шальках терезів життя реальних людей. Бережіть себе.

Читати далі

«Пшонка в юбці»

Як і слід було чекати, ця особа з обличчям слідчої НКВС або Гестапо серед головних завдань має кримінальне переслідування Петра Порошенка. Тільки заступивши на посаду, вона приступила до його виконання й дуже швидко вийшла на проміжний звіт начальству. Мадам особисто внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про відкриття 5 проваджень зі страшнющими назвами статей КК.

Читати далі

Відчути цінність життя за мить до польоту в прірву

Загальна істерія, драматизація, смакування цифр захворівших і померлих, фото та відео з епіцентрів захворювань, пошук, фіксування, поширення і активне обговорювання різних історій, як героїчних, так і не зовсім, пов’язаних з епідемією – це не більше як вічна потреба людей час від часу переживати гострі відчуття, щоб відчути себе живими. Цілком можливо, що колективне підсвідоме людства вирішить наступного разу створити собі третю світову війну, щоб було ще більше смертей, крові, та шанс загинути був би надзвичайно високий.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 08.04.2020 (звіт ОБСЄ, мапа)

8 квітня 2020 р. збройні формування РФ 7 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав поранення. 7 квітня збройні формування РФ 10 разів порушили режим припинення вогню. Вчора втрат серед військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів не було. За даними розвідки, вчора наші підрозділи поранили одного російського найманця та пошкодили ворожий протитанковий ракетний комплекс. Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Читати далі

Верховний суд підтвердив, що позов ПриватБанку розглядатиметься по суті в Англії

Таким чином, у пана Коломойського, пана Боголюбова та ще компаній,, зареєстрованих в Англії та Британських Віргінських островах, більше немає жодних способів оскарження, тому позов Банку надалі розглядатиметься по суті у Високому суді Лондона. Банк впевнений, що в кінцевому рахунку йому вдасться відшкодувати понад 3 млрд дол. США, що вимагаються в провадженнях.

Читати далі

Экономика, права и свободы – не на часі

Попытки (пока еще лишь попытки) навесить каждому эту “Дію” – это первые ласточки. Типа предписать всем евреям носить желтую звезду. Ну а чо б и нет? Это для их же блага, в конце концов. Тут ведь дело даже не в том, что “Дія” – дырявое говнище. И не в том, что утечка личных данных, компрометирующей информации и т.п. Это сугубо вторично. Дело в том, что единожды засунув руку между булок, государство ее оттуда не вынет уже никогда, – помогает только ампутация государства и его конечностей.

Читати далі

Український бізнес під час карантину

В Україні під час карантину закрилося кожне третє підприємство. В Україні у зв’язку з карантином тимчасово призупинили свою діяльність 29% компаній, тоді як 6% повністю закрили свій бізнес. Такі дані отримало Товариство українських підприємців разом з Ukrainian Marketing Group під час соціологічного дослідження, повідомляє Opendatabot.

Читати далі

Год после выборов, или Страна Зеленского. Правовой беспредел

Не успел Володя умостить жопу на стуле в кабинете президента, как уже сразу принялся керувать СБУ и ГБР, используя их для давления на судей, преследования оппонентов и обслуживания бизнес интересов своих спонсоров.

Читати далі

При Порошенко почти все было бы по-другому

В мои посты, где я не очень восторженно комментирую адову суету нынешней власти, имитирующей борьбу с коронавирусом, периодически заползают упоротые антипорошенковцы. Они пытаются съехидничать и гнусавым голосом вопрошают: “А вы думаете, что при Пете было бы по-другому?”. Вы знаете, думаю, да. Было бы по-другому. Не знаю как, но такого очковтирательства и телевизионного шоу не было бы. Неизменным осталось бы только одно – после того, как подняв на борьбу с эпидемией всех, от кого есть отдача, Порошенко вернулся бы к своим обязанностям, опять нашлись бы тысячи зрадофилов, которым бы не понравилось, как и что было сделано.

Читати далі

5G-середньовіччя

У мене ніби добра новина для українців. Правда, дещо в своєрідному сенсі добра. Коли відбувалася новосанжарська дикість, і ніби нормальні люди під дією владних провокацій та рашистської пропаганди раптом немов подуріли, ми часто вживали слова “середньовіччя”, “темні часи”. Так от, уррра! Ми не найгірші. І середньовіччя це вже не про нас. У Великобританії розгортається вандалістська кампанія знищення вишок з передавачами 5G-зв’язку.

Читати далі

Ми сидимо не в карантині, а в засідці. Щоб перемогти

Дивлячись на цей бардак, на місці Бога я б давно стукнув кулаком по цій дурній кульці, щоб вправити їй мізки. Але його терпіння куди більше за моє. Він просто дав нам можливість загнати себе в черговий кут. Виколупати з навколишнього світу якийсь екзотичний вірус. Але залишив дверцята, в які можна вийти. Коли говорять, що «світ ніколи більше не буде іншим», я слабо в це вірю. Але шанс на те, що нас всіх струсоне, є. У нас є величезний досвід виживання в будь-яких умовах. Просто треба не забувати, що коли ми об’єднуємося, – все стає добре. Хочеш допомогти протриматися тим, хто потребує допомоги? Приєднуйся до нас у зборі продуктових наборів.

Читати далі

Нельзя отдавать власти ни капли наших прав!

Отдать легко, а забрать назад – нереально. У власти есть масса законных возможностей ограничивать наши права. Здоровое общество не имеет права сидеть на попе ровно и безучастно наблюдать, как шмыгали кладут с прибором на Конституцию. Потому что так, маленькими шагами, наступает диктатура. Нынешняя власть бестолковая – да. Безответственная – конечно. Людоедская – нет. Но людоедская может появиться на ее месте, когда, разочаровавшись в Зеленском, таксисты проголосуют за Медведчука или еще кого-то из Путинской колоды.

Читати далі

SHARP`s REVIEW – 07.04.2020

Музыкальный бизнес попросил Зеленского компенсировать убытки из-за отмены концертов. Алё, гараж – вам совсем мозги микрофонами поотбивало? Брюллики не за что стало покупать? Биде шампанским больше не заправляется? Вот одна у меня надежда: эпидемия хоть немного перевернёт сознание в том, как распределяются доходы – и да получат цезари цезарево, а кесари кесарево. И не будет пошлая Марув получать в сотни раз больше врача, который, рискуя жизнью, не отходит от пациентов.

Читати далі