Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 30.04.2020 (звіти ОБСЄ, мапа)

30 квітня 2020 р. збройні формування РФ 4 рази порушили режим припинення вогню. Сьогодні втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було. 29 квітня збройні формування РФ 15 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів один український захисник отримав бойове травмування. За даними розвідки, 29 квітня українські військовослужбовці знищили одного російського окупанта та щонайменше двох поранили. Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Читати далі

Героїчні викривальники з ГПУ

Гепрокуратура провела феєричну спецоперацію та накрила ̶с̶х̶р̶о̶н̶ базу 3-го полку спеціального призначення ССО. І це не фейк – це база полку в Великомихайлівці. У списку страшного озброєння значиться ПТРД – протитанкова рушниця Дегтярева, калібру 14,5 мм. Тільки не кажіть співробітникам ГПУ про те, що у внутрішньому дворику МО стоїть Д-30! А то вони ж і МО накриють!

Читати далі

Посуха та мародери

Це організоване державою мародерство. Уявіть собі, що після землетрусу держава надсилає в зону лиха лікарів і нацгвардію, але не для того, щоб допомагати потерпілим, а щоб сприяти мародерам грабувати їхні будинки. Те саме зараз відбувається з роздачею дозволів на видобуток торфу і сапропелю, гірничо-видобувну діяльність в межах лісових масивів, в тому числі державних заповідників. На загальнодержавному рівні те саме: жодної зміни в лісове та земельне законодавство, які допомагали б вибудовувати ефективні заходи для сповільнення наслідків посухи, жодного рішення про боротьбу із посиленням пожеж в таких умовах, окрім хіба що бігання лісом нацгвардійців в пошуках міфічних диверсантів-підпалювачів.

Читати далі

Шмигальске кріпосне право

Хто ви такі, щоб забороняти вільним людям вільне пересування і застосування своїх сил і навичок там, де вони цього хочуть? Ще трошки лютого трешу і ви отримаєте дрібнобуржуазну, трудомігрантську революцію у себе під вікнами. Фермери перекриють дороги вашим кортежам горами гнилих овочів, будівельники, які не поїхали в Німеччину, винесуть вас з кабінетів, а барбери з закритих перукарень вас побриють налисо. І не тому, що вони проти розумних заходів карантину під час світової пандемії, а тому, що ви перегинаєте палку, і дехто з вас косить бабло, поки всі вимушено відпочивають.

Читати далі

Повний велюр, або Країна перетворилась на муляж

Тобто Зеленський зустрічав літак «Мрія» з комерційним грузом? В цей час Фонд Порошенка всіма силами шукав літак, який привезе гуманітарний медичний груз? Тобто Зеленський зустрічав маски, які тепер будуть продаватися? В той час, як Порошенко не зустрічав 42,5 тисячі костюмів, які тепер наша команда безкоштовно розвезе по всім регіонам? Тобто Фонду Порошенка вставляли палки в колеса, бо це піар, а зустрічати всією командою Зеленського комерційний літак – це нова політика?

Читати далі

Звернення Голови ДСНС щодо пожеж в екосистемах на території України

“Від себе особисто і багатотисячного колективу рятувальників звертаюсь до всіх громадян з проханням припинити випалювати залишки рослинності, траву та сміття. В нашій державі з початку року вже виникло близько 23 тисяч пожеж у природних екосистемах, що у 1,5 рази більше ніж у минулому році, а площа пройдена вогнем збільшилась у 3 рази і становить майже 60 тисяч гектарів”, – Микола Чечоткін

Читати далі

СБУ викрила та задокументувала масштабне розкрадання державних лісів на 14 мільйонів гривень

За попередніми оцінками, незаконна вирубку лісу завдала державі збитків на майже 14 мільйонів гривень. Оперативники спецслужби також викрили механізм привласнення земель лісового фонду службовцями галузі.

Читати далі

На Житомирщині СБУ задокументувала незаконну розробку надр

Служба безпеки України у межах заходів із охорони природніх ресурсів задокументувала незаконний видобуток піску у промислових масштабах у Коростишівському районі Житомирщини

Читати далі

Истерика в Верховном суде. Часть 1

Внезапно на ситуацию обратили внимание и широкие массы, и профильные эксперты, зашевелились иностранные издания, американские сенаторы и так далее. И уже судьи стали понимать, что просто так выполнить заказ Суркиса не выйдет. И свалить с суркисовым баблом тоже не факт, что выйдет. И если не тайные тюрьмы СБУ, так и народный гнев при перекрытых границах. И если не народный гнев, так международный розыск. И с точки зрения судей все вообще плохо. Зеленскому выгодно кинуть кость Бене через Суркисов и выгодно в этом обвинить судей, и спустит на них Венедиктову, та вообще непереборчивая…

Читати далі

Зеленський вбиває мотивацію військових/Агенти КДБ /Легалізація короткоствола | М.Забродський |Є Сенс

У новому випуску Є СЕНС – розмова з генерал-лейтенантом, екскомандувачем десантно-штурмових військ і чинним депутатом від “Європейської Солідарності” – Михайлом Забродським.

Читати далі

Генерал-лейтенант Забродський відповідає на запитання з соцмереж – Є СЕНС подивитись

Погляд на дієздатну для України модель територіальної оборони, нюанси легалізації короткоствольної зброї та особистий план у великій політиці – Михайло Забродський відповідає на запитання FB-читачів у Є СЕНС.

Читати далі

Як Арахамія зраду ганяв

Тотальні проколи ЗЕкоманди потребують негайно переключити увагу громадян на щось інше. Певно тому в інформпростір запускають нові й нові «зради про минулу владу». 26 квітня голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія на своєму ФБ написав про звіт тимчасової слідчої комісії ВР по вибухах складів боєприпасів у Балаклеї. А наступного 27 квітня на заяви Арахамії відреагував член тої самої ТСК, екс-командувач ДШВ, герой України генерал Забродський. Михайло Забродський – депутат і політик, тож у висловлюваннях він був вельми стриманий. А от фронтовики на соцмережах за словом у кишеню не лізли, і правду-матку Арахамії рубали прямо в очі.

Читати далі