Год после выборов, или Страна Зеленского. Сельское хозяйство

Вот я перебирала все направления в экономике. И везде занепад, трэш, угар, местами кладбище. Ну так же не может быть. Хоть где-то должно расти. Окей, если не расти, то хоть не падать. Например, сельское хозяйство. Что в нём может упасть? Надои? Коровки доятся, картоха спеет, народ хомячит, как не в себя. Украинский производитель осваивает хамоны с пармезанами, и есть уже вполне приличная продукция не за все деньги в кошельке. Поля стоят засеянные, ухоженные. Смотрю статистику, показатели и удивляюсь.

Читати далі

COVID-2019. Статистика станом на 03:00 04 квітня 2020 р.

Великий привіт конспірологам, що розказували, що показники ростуть за рахунок кількості тестів. В середньому по топ-25 країн відсоток виявлення склав 23.9%. Тобто майже кожен четвертий з протестованих виявився хворим або носієм. Особливий привіт зі США, де відсоток виявлених складає майже 40%, тобто двоє з п’яти виявляються хворими або носіями. До речі, в Україні відсоток виявлених сягає більше третини. 1072 підтвердження на 3178 проведених лабораторних тестувань.

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 22:00 04.04.2020

Станом на 22:00 4 квітня в Україні 1225 лабораторно підтверджених ПЛР-дослідженням випадків COVID-19. Усього в Україні зафіксовано 32 летальні випадки від COVID-19. Загалом 25 осіб вже одужало — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі. Пік COVID-19 в Україні прогнозується на 14-15 квітня.

Читати далі

Порошенко такой… (фото, видео)

Когда началась война, компания Рошен да и сам Петр Порошенко покупали и отправляли на фронт все – от аптечек до беспилотников. Но всем запрещали публиковать эту информацию. Это была очень большая ошибка. Об этом нужно было писать, говорить, кричать. Сейчас Пётр Алексеевич опять закупает аппараты ИВЛ, защитные костюмы для медиков, медикаменты, а ещё на выходных пакует продуктовые наборы всей семьей. Эти продуктовые наборы разъезжаются по всей Украине. В прошлые выходные было упаковано 3000 наборов, в эти – 5000 наборов, в следующие планируется упаковать ещё 5000. И пусть орут, что это пиар, но это правильный пиар.

Читати далі

Російська нафта – по $4…

Білоруські нафтопереробні заводи почали укладати контракти на закупівлю російської нафти по ціні 4 долари США за барель. Це не помилка – $4 за барель. Це практично трохи більше ніж даром. Як повідомили ЗМІ, під час укладання угод ніяких протиріч між сторонами не виникло. І от чому.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 04.04.2020 (звіт ОБСЄ, мапа)

04 квітня 2020 р. збройні формування РФ сім разів порушили режим припинення вогню. 03 квітня збройні формування РФ 16 разів порушили режим припинення вогню. За даними розвідки, вчора військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил ліквідували трьох російських окупантів. Вчора та сьогодні втрат серед українських захисників внаслідок ворожих обстрілів не було, випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Читати далі

Епідеміологічна обстановка в Збройних Силах України станом на 17:00 04.04.2020 р.

Станом на 17:00 4 квітня в Збройних Силах України зареєстровано 3-й випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Це вже другий випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, підтверджений у військовослужбовця Київського гарнізону. Наразі стан здоров’я військовослужбовця задовільний. Він проходить лікування у домашніх умовах під наглядом медичної служби.

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 10:00 04.04.2020

Станом на 10:00 4 квітня в Україні 1096 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 28 летальних, 23 пацієнти одужало. За добу було зафіксовано 154 нові випадки. Дані з тимчасово окупованих територій АР Крим, Донецької, Луганської областей та міста Севастополя відсутні.

Читати далі