При чому тут корупція?

Не в корупції справа була рік тому. Доказ – те, що зараз корупція в оточенні Зеленського, не хвилює нікого. Мені часто здається, що одною з вагомих причин ненависті до Порошенка було як раз те, що він ефективно з корупцією боровся (+7 пунктів за рейтингом Трансперенсі, проти провалу на 2 пункти в перший же рік Зеленського). Надто багатьох за Порошенка покращення ситуації з корупцією позбавило годівнички. Аж надто багатьох. І далеко не тільки корупціонерів.

Читати далі

Про професійних вічних «опозіціонєров»

Так, Україна знову на краю прірви, як у 2014-му. Так, руйнуються всі здобутки попередніх 5 років. Так, послаблюється армія, відбувається здача державних інтересів. Так, валиться економіка та фінанси. Так, відбувається повний хаос в управлінні. А вийшло так, що саме ви, патріотичні, стурбовані та в білих пальтах знищували команду патріотів-державників, розчищаючи тим самим дорогу для приходу до влади нездарних, зрадливих дилетантів. Якими способами?

Читати далі

Здається, Єрмак завербував Зеленського

Директиви на переговори в Мінську видає Президент. Ніяких підписів без згоди Зеленського бути не могло. Єрмак, очевидно, використав тупість Зеленського і отримав його дозвіл на визнання окупаційної влади “повноважними представниками ОРДЛО”.  Після цього Зеленський – подільник Єрмака. Єрмак втягнув його у злочин і отримав можливість тримати Володю за яйця. Єрмак втягнув його в один злочин, Зеленський тепер візьме на себе все.

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 22:00 03.04.2020

Станом на 22:00 3 квітня в Україні 1072 лабораторно підтверджені ПЛР-дослідженням випадки COVID-19. Усього в Україні зафіксовано 27 летальних випадків від COVID-19. Загалом 22 людей вже одужали — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі. Станом на 3 квітня у закладах охорони здоров’я проходять лікування 477 осіб з коронавірусною хворобою, з них 25 дітей. Всього з початку епідемії було госпіталізовано 477 осіб, з яких 16 – це люди з тяжким перебігом коронавірусної хвороби, які потребували підключення до апаратів ШВЛ.

Читати далі

Год после выборов, или Страна Зеленского. Энергетика

Вообще создаётся впечатление, что новые лица нашей власти встают утром, пьют свою чашечку кофе, с аспирином или без, а потом идут выискивать, что ещё можно сломать в стране? Где ещё напакостить? Иногда, конечно, за мзду. А иногда из любви к искусству. Или вот с энергетикой как получилось – там и мзда, и удовольствие, и бабушке Бене радость.

Читати далі

«Влада сфальшувала закон про боротьбу з коронавірусом» – звернення депутатів з «ЄС» до Генпрокурора та ДБР

Серед іншого, закон повинен був підтримати громадян у період карантину, зокрема орендарів та звільнити їх від плати за користування майном (але залишити сплату комуналки і деяких інших платежів). Вже після голосування, при підготовці законопроекту на підпис Разумкову і Зеленському, хтось у Верховній Раді чи в Офісі Президента цинічно замінив його.

Читати далі

Унікальний досвід подолання COVID-19: Порошенко передав у МОЗ України протоколи китайських експертів

«Всебічний обмін інформацією і даними, перш за все, про темпи поширення хвороби, її особливості, а також напрацьовані протоколи лікування та реабілітації після COVID-19 із залученням найкращих міжнародних практик є критично важливим», – переконаний п’ятий Президент України. Лідер «Європейської Солідарності» висловив глибоку вдячність дружній китайській стороні за увагу та допомогу Україні важливими знаннями і безцінним досвідом протидії епідемії коронавірусу.

Читати далі

Фонд Порошенка передав чергову партію апаратів ШВЛ до Київської міської лікарні швидкої допомоги (фото)

8 апаратів штучної вентиляції легень відсьогодні «стали до бою» з коронавірусом у Київській міській клінічній лікарні швидкої допомоги у Києві. Вони були відновлені коштом Фонду Порошенка. Завідувач відділенням інтенсивної терапії Ігор Малиш подякував за допомогу і повідомив, що з часу передачі попередніх двох апаратів вони вже допомогли врятувати життя 15-ти пацієнтів.

Читати далі

SHARP`s REVIEW – 03.04.2020

Карантин в Украине: с 6 апреля находиться в общественном месте без маски и документов запрещено. И больше двух не собираться. Сначала мародёры Зеленского барыжат сотни тысяч масок за границу, а потом вводят ограничения а ля Северная Нигерия. Ибо хождение с документами и по одному больше напоминает форсированное создание полицейского государства, чем борьбу с коронавирусом. Что ж, голосовали по-приколу, теперь вас будут строить тоже по-приколу. “Птицы счатья завтрашнего дня не летают в наши зебеня”.

Читати далі

Епідеміологічна обстановка в Збройних Силах України станом на 07:00 03.04.2020 р.

Станом на 07:00 3 квітня в Збройних Силах України зареєстровано 2 випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) – 137 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі 3 доби – 62 особи. Хмельницький шпиталь: 100% ПЛР-тестів контактних осіб з хворими на COVID-19 дали негативний результат.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 03.04.2020 (звіти ОБСЄ, мапа)

03 квітня 2020 р. збройні формування РФ сім разів порушили режим припинення вогню. 02 квітня збройні формування РФ 11 разів порушили режим припинення вогню. Вчора та сьогодні втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів не було, випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

Читати далі

COVID-2019. Статистика станом на 03:00 03 квітня 2020 р.

Приріст кількості хворих по топ-25 країн лишається стабільним. Виникають питання по статистиці у Франції, бо, як виявилося, французи включали у статистику лише лікарняні випадки. У Сполучених Штатах Нью-Йоркська агломерація хоч і вносить близько 50% у загальну статистику, але в багатьох інших штатах також йде стрімке зростання. Епідобстановка в Німеччині та Іспанії тримає позиції, а ось в Італії епідемія продовжує відступати. З завтрашнього дня, окрім Китаю, Італія також буде виключена з розрахунків, як така, що вже пройшла пік епідемії.

Читати далі

Петро Порошенко закликав ЄС дати рішучу відсіч спробам Росії використати пандемію для зняття санкцій

«Криза в жодному випадку не повинна підірвати ані основоположні засади ЄС – спільний ринок, Шенгенську зону, спільні демократичні цінності, ані здобутки у відносинах між Україною та ЄС – Угоду про асоціацію, економічну інтеграцію, безвізовий режим», – наголошує лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко у листі-відповіді Президенту Європейської народної партії Дональду Туску.

Читати далі

Особливості розгляду справ в судах в умовах запровадження карантинних заходів

2 квітня 2020 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)». Згідно з цим Законом Кодекс адміністративного судочинства України, Господарський, Кримінальний та Цивільний процесуальні кодекси України були доповнені положеннями щодо особливостей розгляду справ в умовах запровадження карантинних заходів. Пропонуємо ознайомитися з інфографікою, в якій проілюстровано основні зміни, що стосуються гласності судового процесу, процесуальних строків та участі осіб у судовому засіданні.

Читати далі

Год после выборов, или Страна Зеленского. Промышленность

Год после выборов. И пока нет особых просветов в этом кошмаре, в который Зеленский со своими сподвижниками и кукловодом ИгорьВалеричем, превратил страну. Давайте посмотрим на промышленность. Ведь у Коломойского есть в ней интерес. Может хоть там не так мрачно? А, нет. Новая власть промышленность тоже убивает. С октября 2019 года там упадок и тлен.

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 10:00 03.04.2020

Станом на 10:00 3 квітня в Україні 942 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 23 летальних, 19 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 138 нових випадків.

Читати далі