Зеленський запросив в уряд Саакашвілі: реформ не буде, а будуть скандали, інтриги та звільнення!

Іванна Климпуш-Цинцадзе прокоментувала кадрове рішення президента: «Зеленський взагалі не вчиться на своїх помилках і в стилі своєї кадрової політики призначає клоуна. Тільки це – злий комік. Реформ не буде. Будуть скандали, інтриги і, врешті-решт, звільнення»

Читати далі

Зелений авіапіар

Серед 12 досягнень ЗЕвлади за рік, перелічених ЗЕкомандою на її офіційному ТГ-каналі, мені особливо сподобалося таке: «Держава може оплатити десятки літаків, щоб повернути до дому громадян, які застрягли за кордоном». На особливу увагу в цій похвальбі заслуговує перша частина – оплатити десятки літаків. І от чому.

Читати далі

До наступної зустрічі на даху

Засумували наші зелешмиги і знайшли, чим пожвавити наше занадто спокійне життя – викопали з дальньої шухляди скаженого Міхо і давай його на віце-прем’єри лаштувати. Чуєте, зелешмиги, а може, краще сарана, га? Чи навіть оті псячі мухи. Чого так одразу Міхо?

Читати далі

Итоги коррупционного года

Все в эти дни пишут о том, как прошёл этот год. Типа – итоги подведЬом. Только преЗедента мы выбрали не на год, к сожалению. И итоги нам ещё подводить и подводить. Например, итоги коррупции. Она у нас была, а потом преЗедент её победил. Просто перестал стрелять и отвёл войска подальше. Эта тактика работает просто везде и невероятно волшебно. Сами вспомните своё детство. Спрятался за занавеской, закрыл глаза и исчез… Вот и Вава наш так.

Читати далі

Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 22.04.2020 (звіт ОБСЄ, мапа)

22 квітня 2020 р. збройні формування РФ 6 разів порушили режим припинення вогню. 21 квітня збройні формування РФ 7 разів порушили режим припинення вогню. Вчора та сьогодні втрат серед наших захисників внаслідок ворожих обстрілів не було. За даними розвідки, вчора наші підрозділи, що вели оборонні дії, знищили двох російських найманців. Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Читати далі

«ЄС» вимагає на найближчому засіданні Ради проголосувати за закони про банки та про страхування медиків

«Європейська Солідарність» категорично проти, щоби будь-які питання, які не стосуються боротьби з коронавірусом чи подолання економічної кризи, виносилися на позачергове засідання Верховної Ради. Це виглядає як політичне мародерство, коли влада збирає депутатів для нагального вирішення питань боротьби з епідеміологічною загрозою, а до порядку денного протягує свої шкурні питання.

Читати далі

Проти інформаційних диверсій потрібно діяти військовими методами

Найперша потреба нашої боротьби за незалежність – забрати у ворога інформаційні канали з мільйонною аудиторію. Перекрити канали фінансування. Здолати цих внутрішніх диверсантів, нейтралізувати їх тим чи іншим способом. Інакше Україна та українці приречені на самопоборювання, руйнацію власної держави, самознищення, що ми фактично й спостерігаємо протягом останнього року.

Читати далі

Про системи цінностей

Як правило, низкоресурсні люди вимагають, щоб їх оцінювали по їх бажаннях, а не по реальних справах. І готові буквально знищити кожного, хто сумнівається в цьому. Злий жарт/закон нашого Всесвіту в тому, що обманювати вдається тільки самих себе.., а інших можна хіба що заставити вірити або купити таку віру. Людина насправді є не тим, ким вона хоче бути, а тим, що ховає від себе, ховає в глибини власної підсвідомості. І чим глибше від себе ховає, тим фундаментальніший вплив це має на саму людину.

Читати далі

Уряд продовжив карантин до 11 травня (відео, брифінг)

Карантин в Україні буде продовжено до 11 травня. Лише після цієї дати почнеться поетапне зняття або послаблення обмежень. Для цього, за словами Дениса Шмигаля, має бути кілька підстав: якщо протягом 10 днів відсоток виявлених випадків захворювання у країні не змінюється або коливається в межах 5%, та лікарні мають бути заповнені пацієнтами з COVID-19 менше, ніж на 50%.

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 09:00 22.04.2020

Станом на 9:00 22 квітня в Україні 6592 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 174 летальні, 424 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 467 нових випадків. За добу одужало 57 осіб (з них 9 дітей), померло 13 осіб.

Читати далі

Епідеміологічна обстановка в Збройних Силах України станом на 07:00 22.04.2020 р.

На 07:00 22 квітня в Збройних Силах України зареєстровано 43 випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, з них 4 людини одужали та 2 летальних випадки. За минулу добу зареєстровано 4 нові випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. 2-є хворих перебувають у закладах охорони здоров’я (ВМКЦ Південного регіону – 1 працівник ЗС України, Мукачівський військовий госпіталь – 1 військовослужбовець), у Вінницькій та Закарпатській областях – по 1-му військовослужбоцю лікуються вдома під наглядом медичної служби.

Читати далі

СБУ ліквідувала на Київщині лабораторію з виробництва психотропів, організовану професором хімії

Діяльність організованого наркоугруповання, яке спеціалізувалося на виготовленні і збуті оптових партій психотропних речовин та прекурсорів, блокувала в столичному регіоні Служба безпеки України.

Читати далі