Шмигаль представив поетапний план зняття карантинний обмежень (інфографіка)

Вихід з карантину буде складатися з п’яти етапів, перший з яких має розпочатися з 11 травня. Про це заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль в ефірі програми «Подробиці» на телеканалі «Інтер». Він зазначив, що, базуючись на цифрах і розрахунках Національної академії наук України, Кабмін підстави говорити про те, що зростання приросту хворих, яке можна назвати наступним піком, очікується з 3 по 8 травня. Він також повідомив, що вже є розуміння того, як поетапно буде запускатися громадський транспорт та з якими обмеженнями Україні доведеться жити.

Читати далі

Саакашвілі як черговий фактор руйнування державності

Можна тільки уявити “успіхи” цього нев’їзного у власну країну міжнародного афериста в “переговорах з МВФ” від імені України. А як він відноситься до нашої держави було чітко видно хоча б на прикладі прориву кордону або з його переговорів з Курченком, де він береться захищати інтереси біглого олігарха-фсбшника. Ніяке це не “реформування”, а свідома провокація для обвалу країни в хаос.

Читати далі

Упирі та Сталіно

Поки весь світ бореться з коронавірусом і мізкує, що робити з економікою, бойовики вирішили погратись в бірюльки та називати Донецьк Сталіно. Є у Донецьку така місцина – Рутченкове поле. За Сталіна там поховали кілька тисяч людей. Всі вони були «політичними». Від 5 до 7 тисяч, за підрахунками пошуковців. Але найогидніше, що тут же за кілька днів до окупації нацистами, в 1941 році, СВОЇ розстріляли поранених, покалічених солдатів радянської армії та… сиріт, дітей «ворогів народу». А тепер вдячні нащадки розстріляних солдатів, в яких «дєди ваєвалі», «фашизм не прайдьот» і «можем павтаріть» головного мозку, називатимуть наш Донецьк Сталіно тричі на рік.

Читати далі

Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 24.04.2020 (звіт ОБСЄ, мапа)

24 квітня 2020 р. збройні формування РФ шість разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок злочинних дій російських окупантів двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали поранення. 23 квітня збройні формування РФ 15 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів троє українських воїнів отримали поранення. Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Читати далі

Вони просто допомагають людям

Одна відома, багата і вельми впливова особа вирішила поставити в клініки апарати ШВЛ, аби допомогти лікарям боротися з пандемією COVID-19. І поставила. За що здобула «атвєтку» від центральної преси, яка звинуватила багату й впливову особу, що вона поставила всього лише пару апаратів задля гучного піару. Звали цю багату і впливову особу… ні, не Петро Порошенко. Її звали Ілон Маск. У Порошенка ситуація схожа.

Читати далі

Ваш парламент, ваші суди, ваша прокуратура. Ваша відповідальність

Пане Зеленський. Тиждень тому я стояв під Апеляційним судом Києва, коли там розглядали одну зі справ Суркісів проти державного ПриватБанку. Ту справу ми програли – і ми як партія, і ми як держава. Суркіси отримають майже 7 мільярдів гривень платників податків. У понеділок буде аналогічний суд по іншій справі, але також Суркісів проти держави і ПриватБанку. Ціна питання буде ще вищою – 27 мільярдів гривень. Мільярд доларів. Цю справу ми також можемо програти. І ми як партія, і ми як Україна. І Ви як президент. І знаєте, чому? Тому що Ви вважаєте націю тупим стадом, а вона ним не є.

Читати далі

Это сладкое слово «гумконвой»

«Російські віряни вимагають пропустити до охопленої коронавірусом Лаври гуманітарний вантаж». Спасьом Онуфрия! Российский гумконвой в Киеве… Я живу в паршивом мультике. А вообще у меня идея предельно проста. Сходил, причастился? Теперь сиди дома и жди, когда сработает. А если умрёшь, то на всё воля Божья, и кто ты такой, чтоб перечить Божьему промыслу? Отож.

Читати далі

Динаміка пандемії в Україні оптимізму не додає

Для влади Зеленського має стати очевидним: просто карантин, без жодних інших заходів, і заборона на все, включно з економікою, дасть єдиний результат – хворих і голодних буде дуже багато. Якщо раніше Зеленський жартував з армії, мови, віри, то тепер він легковажить життям і майбутнім мільйонів співвітчизників, які й обрали його президентом.

Читати далі

Петро Порошенко: Нічого у порядку денному Ради окрім трьох питань: оборона, лікарі, підтримка людей і економіки

«Європейська Солідарність» вимагає від влади забезпечити захист медичних працівників, які через бездіяльність уряду Зеленського залишилися без грошей та належного медичного забезпечення. І саме це питання має бути пріоритетним для Верховної Ради. Верховна Рада має негайно проголосувати у другому читанні та в цілому банківський закон, необхідний для отримання програми фінансування від МВФ, бо ситуація в економіці загрозлива. Про це перед позачерговим засіданням парламенту заявив лідер партії «Європейська Солідарність», п’ятий Президент України Петро Порошенко.

Читати далі

SHARP`s REVIEW – 24.04.2020

В Украину прибыла “Мрія” с медицинским грузом, встречал Зеленский. Такое впечатление, что телеперсонаж, который работает у нас президентом, не знает, чем себя занять в течение дня. Этот человек НИ РАЗУ не посетил наших раненых в госпиталях, но нет, оказывается, бОльших проблем в стране, чем встречать самолетики и пилить видосики.

Читати далі

«Чим більше виживе нас – тим менше виживе їх…»

Офис администрации президента, пятница, день. Через распахнутую дверь в кабинет президента слышны спорящие голоса, вскрики, голословные обвинения и ничем не подтверждённые экспертные мнения, и поверх всего этого гомона иногда слышно бархатно-рррраскатистое «Баррррыга!…», и потом ещё что-то на нидерландском.

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 09:00 24.04.2020

Станом на 9:00 24 квітня в Україні 7647 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 193 летальні, 601 пацієнт одужав. За добу зафіксовано 477 нових випадків.

Читати далі

Епідеміологічна обстановка в Збройних Силах України станом на 07:00 24.04.2020 р. (відео)

На 07:00 24 квітня в ЗС України зареєстровано 51 випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, з них 15 осіб одужали та 2 летальних випадки. За минулу добу зареєстровано 5 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. 4-и хворих перебувають у закладах охорони здоров’я (ВМКЦ Центрального регіону – 1 військовослужбовець, Чернівецький військовий госпіталь – 1 військовослужбовець, Мукачівський військовий госпіталь – 1 військовослужбовець, Харківська обласна інфекційна лікарня – 1 працівник ЗС України), у Рівненській області – 1 військовослужбовець лікується вдома під наглядом медичної служби. Завершено обсервацію військових, які на початку квітня прибули з Литви. Всі вони здорові.

Читати далі

Льотна практика на Мі-2 МСБ вертольотчиків ХНУПС

У вертолітників ІІІ курсу льотного факультету Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба триває льотна практика на базі однієї з навчальних авіаційних бригад.

Читати далі