Про карантин спеціально для домогосподарок

У мене тут в коментах з’явилися домогосподарки, що розказують, як карантин не допоміг Італії з Іспанією. Мов, подивіться, карантин ввели, а кількість хворих продовжує рости! Спеціально для домогосподарок роз’ясняю. Зробіть висновки. Якщо зробити висновки не вдається, пропоную домогосподаркам почати висловлювати свої цінні думки про те, як треба будувати військові літаки або ракетні двигуни.

Читати далі

Гримасы украинского прогресса

Год назад стадо холуёв рвануло на избирательные участки. Всем им хотелось чуда. А чудо вдруг оказалось так близко. Власть барыг была успешно сметена… Прошёл год. Сижу на кухне, слушаю “Украинское радио”. Несколько известных экономистов вяло дискутируют. Вся дискуссия сводится к двум вещам: на сколько процентов к концу года упадёт несчастная украинская экономика – на 10 или на 20? какова будет инфляция по итогам года – 15 или 10000%, как это было после развала союза? То есть сегодняшняя “власть” умудрилась за один год создать такие предпосылки, которые, вкупе с пандемией, способны уложить экономику целого государства. Это, действительно, чудо, товарищи.

Читати далі

В оточенні печерних людей

Нас оточують печерні люди, але ми рідко про це замислюємося. Інколи про це згадуємо, коли їдемо вночі по трасі, а навколо в полях всюди полум’я, наче лінія фронту між життям та дикістю. Або коли починає палати Зона відчуження. Всі відразу згадують про дозиметри, зачиняють вікна і клянуть злим нетихим словом ідіотів з сірниками. Логіку паліїв зрозуміти неможливо.

Читати далі

Как докричаться до мостика?!

Судя по всему, в ОП уже принято решение попрощаться с МВФ. Мягко, не посылать их, а просто не выполнить условия. И дождаться, пока они пошлют нас. После чего они планируют покрыть дефицит просто запустив печатный станок и проведя массированную эмиссию. Если эти планы будут реализованы, то это за несколько месяцев похоронит финансовую систему страны, приведет к дефолту, уже неконтролируемой эмиссии и гиперинфляции. В лучшем случае, это отбросит экономику на десятилетия назад. В худшем – еще и приведет к полной утрате независимости и сдаче РФ.

Читати далі

Гетьманат в цитатах очевидців

Я давно хотів це зробити. Ніхто не розповість про гетьманат Павла Скоропадського краще за безпосередніх очевидців. Такі розповіді вщент руйнують

Читати далі

Підсумки нафтової війни

Саудівська Аравія – однозначний переможець. По-перше, Саудівська Аравія знижує свою частку в 9 разів менше ніж РФ. По-друге, Саудівська Аравія, за результатами зустрічі G20, призначена керувати групою, що слідкує за виконанням країнами домовленостей країн ОПЕК+. Країни-видобувачі нафти погодились знизити видобуток на 23%. РФ і Саудівська Аравія знижують до 8,5 млн бар/д. Але… Саудівська Аравія і США розіграли партію, в якій програти змусили Путіна.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 27 березня – 9 квітня 2020 р.

Щоразу по п’ятницях (по можливості) – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 27 березня – 9 квітня 2020 р. ЗРАДА Генеральний прокурор Ірина

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 11.04.2020 (звіти ОБСЄ, мапа)

11 квітня 2020 р. збройні формування РФ 7 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні внаслідок злочинних дій російських окупантів троє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали поранення. 10 квітня збройні формування РФ 15 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів отримав поранення один військовослужбовець Об’єднаних сил. За даними розвідки, вчора наші підрозділи знищили одного та поранили двох російських найманців. Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Читати далі

Не только бабло…

Ну что, пересчитаем на пальцах одной инвалидной, трехпалой руки, сколько у нас олигархов говорит на украинском языке? Кто-то может себе представить, чтобы олигарх Бил Гейтс или олигарх Марк Цукерберг желали бы дефолта своей стране? И поверьте, что их влияние на политику в своей стране ОЧЕНЬ велико, но кроме заботы о личном бабле есть элементарное уважение, чувство долга и ответственности за ту страну, благодаря которой они те, кто есть!

Читати далі

Ересь не приходит одна

Пандемия показала, что многие представители МП не понимают, что такое Причастие, и как оно действует на человека и вирусы. Совсем недавно наместник Киево-Печерской Лавры митрополит Павел (Лебедь) призывал игнорировать карантин, идти в храмы, нести деньги, причащаться как обычно, ведь верующему ничего не должно быть страшно. Сегодня Киево-Печерская Лавра закрыта для посетителей, ибо митрополит и еще 26 монахов заболели коронавирусом. Также заболел настоятель Свято-Троицкого Ионинского монастыря епископ Иона (Черепанов).

Читати далі

Включение печатного станка на примере РФ

Как пример включения печатного станка нам приводят РФ. Которая увидела цены на отгрузку Urals по 15-20 баксов и быстренько напечатала 1,5 триллиона рублей для российского бюджета. И нам говорят, что, смотрите, ничего страшного у них не произошло. Плюс смотрите, как там красиво сделали, говорят нам. Ок, смотрим…

Читати далі

Лікарня – така сама передова, як на фронті

Лікар має точно знати, що держава захистить його та його сім’ю, якщо з ним щось трапиться на передовій. Тоді він зможе жертовно і самовіддано нести службу. Але влада про це взагалі не думає. Добре, що думає проукраїнська опозиція. Петро Порошенко ініціював запровадити обов’язкове страхування життя медичних працівників за повною аналогією з військовими. Сподіваюсь, що владі Зеленського вистачить розуму та совісті почути та зробити все необхідне для реалізації цієї правильної ініціативи. Бо лікарі лікують всіх і незалежно від політичних переконань.

Читати далі

Час бутлегерів чи сухого закону

Так жити не можна. Жити, коли коронавірус вбиває не легені, а мозок нації. Коли лідер бігає зранку по кабінетах чи натискає кнопки селектору: «що мені говорити ввечері?». Україна для олігархів чи для людей? Визначіться, пане Зеленський. Після відповіді на це базове запитання все інше стане легшим. Вже рік від зеленських лунає: «ааааа…» А десь, в цей же час, горять чорнобильські ліси та йде війна. До цього давно нікому діла немає. Окрім тих, хто воює та дихає отруєним повітрям.

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 09:00 11.04.2020

Станом на 9:00 11 квітня в Україні 2511 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Кількість тих, хто одужав (79 пацієнтів) перевищила кількість летальних випадків (73 пацієнти). За добу було зафіксовано 308 нових випадків. У Миколаївській області зафіксовані перші 2 випадки захворювання на COVID-19. В Україні за минулу добу зафіксовано 18 нових випадків захворювання на COVID-19 серед дітей.

Читати далі

Епідеміологічна обстановка в Збройних Силах України станом на 07:00 11.04.2020 р.

На 07:00 11 квітня в Збройних Силах України зареєстровано 10 випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, з них 1 летальний. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) – 180 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі 3 доби – 20 осіб.

Читати далі