Вечірнє зведення пресцентру Об’єднаних сил 25.04.2020 (звіти ОБСЄ, мапа)

25 квітня 2020 р. збройні формування РФ 10 разів порушили режим припинення вогню. Сьогодні внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає. 24 квітня збройні формування РФ 10 разів порушили режим припинення вогню. Вчора внаслідок ворожих обстрілів двоє українських воїнів отримали поранення. За попередніми даними розвідки, 24 квітня українські військовослужбовці поранили щонайменше одного окупанта. Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано.

Читати далі

Сломать систему

Мне бы хотелось сегодня защитить президента Зеленского и его команду. Это не он виноват, что медики сегодня голодают. Это медики виноваты, и каждый, кто голосовал за «сломать систему». Потому что к Зеленскому вообще вопросов нет. Обещал сломать систему? Обещал. Сломал? Сломал. Доламывает. Всё как заказывали. Вопросы есть к тем, кто за это всё голосовал. Кто выбрал «сломать систему» вместо порошенковского «давайте потихоньку наводить порядок, чтобы каждый день было чуть лучше, чем раньше». Один вопрос, если быть точным. ВЫ ДОВОЛЬНЫ? Это ведь именно то, чего вы хотели, да?

Читати далі

Российские пропагандисты в нашей прифронтовой зоне (фото)

Российские наемники начали активную пропагандистскую кампанию среди мирного населения прифронтовых населенных пунктов. Призывают протестовать против размещения техники ВСУ возле домов, потому что дома могут быть разрушены в результате обстрелов. Подтверждают тем самым, что обстреливают мирные населенные пункты. Всем жителям прифронтовых сел и городов хотелось бы напомнить, – там, где активно противодействовали прохождению техники ВСУ в 2014 году, сейчас полной ложкой едят прелести л/днр и русского мира.

Читати далі

Волшебників не буде

Вся ця мишина возня, що відбувається останнім часом навколо Зеленського, що ініціюється ним, є наслідком двох речей: 1) він прекрасно усвідомлює, що він йде кудись не туди. У всякому разі, не так він собі уявляв ситуацію рік тому; 2) він не виріс з штаняток інфанта. Як і значна частина суспільства він мріє про те, що прийде якийсь волшебнік і все відремонтує. Ось роль такого волшебніка і мав виконувати Саакашвілі та інші міські божевільні.

Читати далі

Ідеальний протокол

“Говорити правду не можна – це поширює паніку”. У вашій лікарні не вистачає засобів захисту, і ви про це розповіли, – отримуйте протокол. ОПа хоче крутанути мільйон доларів на куничниково-щучниковому фуфломіцині, написали про це, – йдете під суд.
Масовий дерибан коштів, відібраних у бюджету на боротьбу із епідемією, приведе до загибелі десятків тисяч українців, висловились, – СБУ іде до вас. Карантинних мародерів із зелених адміністрацій ніхто не бачить. Поліція та СБУ зайняті полюванням на тих, хто це мародерство викриває.

Читати далі

Некоторые судьи теперь не судьи, а подельники Суркисов и Коломойского

У нас в стране эпидемия. Народ без денег сидит по домам, надо с МВФ договариваться, бюджет падает в пропасть. А вы отдаете депутату ОПЗЖ и миллиардеру еще 29 миллиардов наших гривен, да? Решение Большой Палаты Верховного Суда в пользу Суркисов о признании их несвязанными с Беней покажет очень явно и выпукло украинцам одну простую и давно известную конструкцию, что у нас нет судов, а есть помещения захваченные самозванцами в мантиях, которые не судят, а творят беспредел, лишь прикрываясь именем закона. Еще иногда выполняют просьбы власти. Можно, конечно, надеяться, что рано или поздно границы откроют, но я знаю, что рано или поздно власть сменится и не по своему желанию. И тогда всем, кто творил зло, придется ответить за это. А судов нет. Продажные судьи их съели. Значит придется обойтись без них.

Читати далі

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19 станом на 09:00 25.04.2020

Станом на 9:00 25 квітня в Україні 8125 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 201 летальний, 782 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 478 нових випадків, з них 42 дітей та 116 – медичних працівників. Наразі в Україні 156 тисяч лікарів та 296 тисяч медичних працівників середнього та молодшого персоналу. За результатами аудиту, МОЗ України вирішить проблему їх скорочень та заробітних плат.

Читати далі

Епідеміологічна обстановка в Збройних Силах України станом на 07:00 25.04.2020 р.

На 07:00 25 квітня в Збройних Силах України обліковано 37 хворих на гостру респіраторну хворобу COVID-19. За період пандемії одужали 18 осіб та 2 летальних випадки. За минулу добу зареєстровано 6 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Четверо хворих перебувають у закладах охорони здоров’я, 2 військовослужбовці лікуються вдома під наглядом медичної служби.

Читати далі

Уряд продовжив закриття кордонів України до 11 травня

Під час сьогоднішнього засідання Кабмін ухвалив рішення продовжити термін дії тимчасового обмеження на перетин державного кордону, яке було введено 14 березня, до 11 травня. Раніше передбачалося, що кордони будуть закриті до 24 квітня.

Читати далі