“Нептун” влучає у ціль: вогневі випробування комплексу РК-360МЦ

У ході чергових випробувань, які нещодавно пройшли на Одещині, підтверджені можливості нового комплексу РК-360МЦ та крилатої ракети Р-360 щодо пошуку та знищення визначених морських цілей.

Читати далі

Забирають у громад, віддають силовикам: бюджет уряду Зеленського

Що готують слуги і змінах до бюджету і що відстоює « Європейська Солідарність». Чому фінансування МВС і СБУ залишилося без змін, а на розвиток ОТГ забрали все, що будо закладено в бюджеті.

Читати далі

Звернення Петра Порошенка (відео)

«Настав момент істини для президента Зеленського. Він має прийняти стратегічне рішення в інтересах України — про неповернення «ПриватБанку» своєму колишньому бізнес-партнеру та політичному союзнику. Інакше це призведе до дефолту, що означає безробіття, гіперінфляцію, невиплату зарплат та пенсій. Ми вимагаємо від президента прийняти стратегічні рішення в інтересах України. Вже сьогодні, бо завтра буде пізно», – наголосив Петро Порошенко.

Читати далі

Зеленський має прийняти рішення про неповернення «ПриватБанку» своєму колишньому бізнес-партнеру

Настав момент істини для президента Зеленського. Він має прийняти стратегічне рішення в інтересах України — про неповернення «ПриватБанку» своєму колишньому бізнес-партнеру та політичному союзнику. Інакше це призведе до дефолту, що означає безробіття, гіперінфляцію, невиплату зарплат та пенсій.

Читати далі

На Луганщині СБУ викрила на корупції начальника відділу превенції Нацполіції та двох патрульних

Співробітники Служби безпеки України підозрюють у систематичному отриманні неправомірної вигоди начальника відділу Управління превентивної діяльності Нацполіції у Луганській області та двох інспекторів сектору реагування патрульної поліції.

Читати далі

Порівняльний аналіз Державного бюджету-2020. Міністерство освіти і науки

Спільний проект сайту «Тверезий погляд» і команди «ЗеФакТи» – аналіз Державного бюджету України на 2020 рік.

Читати далі