Вибори – поле бою з Московією

Костюк Олександр

Зовсім просто і доступно.

1. Єдина мета Москви – створити в Україні ситуацію громадянської війни. Вони завжди підкорювали Україну тільки цим способом (див. історію України).

2. Для досягнення цієї мети кремль має перевірений та не раз апробований метод: приведення до влади кремлезалежної маріонетки або нікчеми. В нашому випадку це Тимошенко або Зеленський. Наслідком буде те, що максимум через рік-два буде створена ситуація критичного протистояння народ-влада (повтор історії з Януковичем), яка буде ретельно підігріта кремлем: фінансово, інформаційно, зброєю, провокаціями, терактами. Цей процес спинити буде практично неможливо (див. Сирію). Ця загроза більше ніж реальна (див. історію України), і тоді ( в умовах розвалу держави і громадянської війни) ДУЖЕ погано буде всім, незалежно від національності, мови чи політичних переконань (див. Сирію).

3. Для досягнення своєї мети кремль застосовує широкий арсенал політтехнологій. Одна з головних – розмиття голосів за незалежного від кремля, проукраїнського кандидата Порошенка, який довів свою здатність утримати цілісність держави. Розмиття на інших, технічних кандидатів. Тому, віддаючи голоси за хороших на вашу думку, але непрохідних кандидатів, ви фактично граєте в кремлівську гру, реалізуєте кремлівський план з організації сирійського сценарію в Україні.

Автор