Т-72АМТ від “Київського бронетанкового заводу” проходить вогневі випробування на військових полігонах (відео)

Т-72АМТ є результатом опрацювання досвіду бойового застосування танків Т-72, більше сотні яких було за роки війни передано українському війську підприємствами “Укроборонпрому”.

Читати далі

Олександр Турчинов ознайомився з новими розробками найсучаснішої ракетної зброї на ДП «ДККБ «Луч» (фото)

О. Турчинов оглянув у цехах підприємства технологічні лінії, що забезпечують виробництво нового потужного українського ракетного комплексу “Вільха”, а також нової української крилатої ракети «Нептун».

Читати далі

Президент України провів зустріч з Міністром з питань охорони навколишнього середовища Держави Ізраїль

Президент України відзначив занепокоєння з приводу існуючих фактів недопуску українських громадян на територію Ізраїлю, незважаючи на існування безвізового режиму поїздок для громадян обох держав. Він закликав ізраїльську сторону вжити всіх можливих заходів для поліпшення ситуації у цій сфері.

Читати далі

Кто еще не записался в Президенты?

Доктор Комаровский вещает: “Первое, что я сделал бы, став Президентом, – поехал бы с Путиным на рыбалку”. Оксана Марченко заявляет, что гордится родством с ботоксным карликом, а гендиректор “плюсов” утверждает, что жена за мужа (Медведчука) не отвечает. А сколько таких оксюморонов ежедневно от педиатров, лицедеев, медийщиков?

Читати далі

«Не пам’ятай 14-й»

Мені кортить розібратися, що саме сталося влітку 14-го. Я не вірю в дебілів-генералів і дурнів-штабістів – більше за всіх про них люблять просторікувати особи, які й не наближалися до військових вишів. Я точно знаю, що будь-яка подія має свої причини та свої наслідки. В подіях літньої кампанії 14-го року розібратися необхідно, якими би болючими не були висновки.

Читати далі

Почему я так не люблю социализм и социалистов

Я ничего против социалистов не имею. Я даже согласен не на вольеры, а на беспривязное содержание. Но только при условии, что социалистам в руки никто не дает чужих денег кроме самого хозяина денег. А беда в том, что социалисты в таких условиях существовать не могут. Они без чужих денег хиреют.

Читати далі

Через їжу та історії про Голодомор по-новому (фото, відео)

Я б просив кожного з вас, в кого є така можливість за кордоном, крім долучення до акції в плані забезпечення кількості переглядів цих відео, проводити аналогічні роз’яснення тих подій, що відбувалися в Україні. Адже це важливо не тільки для того, щоб відновити історичну справедливість, а й для того, щоб суспільства західних країн повною мірою усвідомили, якого звіра вони намагаються сьогодні задобрити.

Читати далі

Московський окупант колись і зараз – це той самий окупант

Багато хто в ЗСУ досі дивується, чому частини ЗСУ не є спадкоємцем радянської армії, і чому святкувати ювілеї від створення комуністичних військових структур – зло.

Читати далі

PR нардепу или УД комбригу?

Один народный депутат, который очень сильно любит влазить в кадровые назначения некоторых служб ВСУ и называть себя волонтером и добровольцем, с истерикой обзванивает комбригов. Спрашивает, как они смеют поддерживать распоряжение НГШ о разработке механизма для выполнении закона о реинтеграции Донбасса в части несанкционированных перемещений гражданских лиц на линии соприкосновения.

Читати далі

Военный коммунизм с Венесуэлой пополам

Вас там уже успели порадовать, что к нам МВФ прилетает, и Гройсман, деваться некуда, повысит тарифы на газ и, в общем, у нас торжество капитализма, да? А вопросы вы себе не задавали, а как так вышло, что у нас при рыночной системе Кабмин повышает не норму прибыли, а тарифы? Занятная история, и сейчас я вам расскажу, как мы в ней оказались, и почему мы достали, например, европейцев, и они теперь нам могут штрафные санкции влепить.

Читати далі

Эти машинки вы не увидите на параде

Это серийное производство новых лабораторных машин для ВСУ. За все годы независимости такие комплексы не закупались, пользовались старыми СССРными. Лабораторная машина для проверки качества продовольствия. Страшный сон фирм-кормильцев, а потому и не покупались эти машины. Зачем же знать правду про качество тушенки?

Читати далі

Всеукраїнська національно-патріотична гра «Джура-прикордонник» стартувала на Львівщині (фото)

У військово-патріотичному проекті бере участь 430 учасників з 52 прикордонних районів 18 областей України. Протягом десяти днів з юними вихованцями будуть проведені навчальні стрільби, практичні заняття з тактичної медицини, показові виступи кінологів зі службовими собаками, відвідування відділу прикордонної служби «Рава-Руська» та музею навчального центру, демонстрація техніки та озброєння, що перебуває на озброєнні Держприкордонслужби України.

Читати далі

Троє українців під одягом несли до Росії понад 3 мільйони рублів (фото)

Два чоловіки та жінка 1984, 1952 та 1958 років народження прямували пішки до Росії. Під час перевірки в пункті пропуску «Гоптівка» під одягом наших співвітчизників спільна оглядова група знайшла приховані 3 185 000 рублів РФ та 100 доларів США.

Читати далі

Поліцейські Донеччини проходять підготовку для роботи на деокупованих територіях (фото)

Під час теоретичних і практичних занять поліцейські вивчали світовий досвід подолання наслідків збройної агресії: особливості роботи поліції і тактику спілкування з громадянами на територіях, де буде відновлено мир. Правоохоронців вчили методам протидії пропаганді та фейкам, налагодження робочих відносин з населенням.

Читати далі

Схованку з вибухівкою, гранатами та гранатометами виявили поліцейські у лісосмузі на Дніпропетровщині (фото)

Понад 8 кг вибухівки, 60 гранат РГД-5, Ф-1 та РГН із запалами, два реактивні протитанкові гранатомети, 6 пострілів до них, 12 димових шашок й 16 ящиків з патронами до різної зброї виявили правоохоронці поблизу села Зайцеве Синельниківського району.

Читати далі