Запорізька поліція шукає свідків, які мають відеозаписи ДТП 10.08.2018 на трасі Харків-Сімферополь (фото, відео)

Якщо ви маєте будь-які відеозаписи з приводу цієї події зверніться за телефонами (061) 239-24-70, 239-23-66, 239-23-72, «102», або в інший зручний для вас спосіб. Анонімність гарантується.

Читати далі

Вам парад не нужен? Правильно! Зачем парад неукраинцам?!

Все это показуха? Да! Да, мать вашу так, это показуха! Это те, кто выбрал для себя путь воина, и они ПОКАЗЫВАЮТ вам себя. Чтобы хотя бы раз в год услышать аплодисменты и одобрительные крики! Чтобы хотя бы раз в год у наших доблестных СМИ не было бы возможности обойти армию стороной!

Читати далі

Армия – это не только САУ и танки, но и жилье для военных

Первый год ощутимого финансирования военного строительства, только первый год. 72 здания из проекта #184общаги уже на стадии возведения стен. Хотя там уже есть даже покраска готового фасада.

Читати далі

Художній свист НАБУ в режимі звітності про заплановані надої

І не вірте брехливому телевізору, який розказує, що в Україні страшна корупція, бо судячи по результатах роботи НАБУ, корупції в Україні тупо немає! За 6 місяців 2018 року 638 працівників НАБУ витратили на своє існування 287,4 млн. грн. Всього за період існування (4 роки) на НАБУ було витрачено 1 798,4 млн. грн.

Читати далі

«Нет пророка в своем отечестве» ©

Британская миссия, которая помогает МОУ, пригласила бывшего начальника тюрьмы, а до этого бывшего полковника чего-то там, Глена Гранта советником-консультантом по строительству жилья для военнослужащих. Год консультант жил в Украине, получал хорошую зарплату от бриттов и… ничего не делал. Когда через год его попросили предоставить проект строительства жилья для ВСУ, полковник не смог ничего дать и был уволен. Недавно Глен Грант вернулся в Украину. Проходимца кто-то сосватал в чей-то предвыборный штаб.

Читати далі

«Україна має нову потужну зброю» – Олександр Турчинов (фото, відео)

Нова самохідна гаубиця «Богдана» має натівський 155-мм калібр. «Зброя такого калібру була відсутня в наших ЗСУ, її не було в радянській армії, її немає і в сучасній російській армії», – сказав Секретар РНБО України. Він додав, що стандартам НАТО також відповідає як система управління гарматою, так і технологія її виготовлення – на українських оборонних підприємствах.

Читати далі

Олександр Турчинов перевірив організацію берегової оборони та захисту узбережжя Азовського моря (фото, відео)

«Ми бачимо намагання РФ фактично розпочати військово-економічну блокаду Азовського узбережжя України», – сказав О. Турчинов та наголосив, що в районі проведення ООС одним з найбільш загрозливих напрямків залишається Маріупольський, «де не виключається проведення ворогом як сухопутних, так і морських десантних операцій уздовж Азовського узбережжя».

Читати далі