Триває розбудова інфраструктури ЗСУ у Старичах Львівської області (фото)

Вісім комфортних казармених приміщень будуть здані в експлуатацію до кінця цього року.

Читати далі

Прес-конференція, присвячена першим підсумкам діяльності Об’єднаних сил на Донбасі (фото)

Операція Об’єднаних сил розпочалася 30 квітня 2018 року, відповідно до вимог Закону України «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях» та за наказом Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України.

Читати далі

«Ми готуємося до відбиття повномасштабної агресії» – Віктор Муженко (фото)

Про те, що змінилося на Донбасі, як поводять тепер себе українські військові та наскільки армія забезпечена зброєю, BBC News Україна запитала у начальника Генштабу – головнокомандувача ЗСУ Віктора Муженка.

Читати далі

Кіберполіція викрила хакера у створенні програми для викрадення коштів учасників криптовалютних бірж (фото)

Розроблена зловмисником програма дозволяла її власнику отримувати несанкціонований доступ до захищених системами логічного захисту Інтернет-ресурсів. Відтак, її володілець отримував доступи до ігрових та криптобіржових акаунтів, після чого спустошував рахунки учасників криптовалютних бірж.

Читати далі

Доктор “Рибалка з Путіним” потребує лікаря

Вже уявляю, як Порошенко читає Гордона, кличе всіх порохоботів в АП і каже: “Уууу, Комаровський хоче йти у Президенти! Це ж він має 0,01% рейтингу! Бігом на нього атаку інформаційну!”

Читати далі

Запрещенное сочетание цветов

Мелитопольский хлопец Женька Хачериди, экс-защитник киевского «Динамо», а ныне игрок греческого «ПАОК», одним движением руки насовал братской нечисти полные ноздри чесноку.

Читати далі

«Самое синее в мире Чёрное море моё…»

Я вот вчера от бойцов легиона «Диванный прорыв» узнал, что мы уже и Чёрное море пролюбили. Порты Одессы, Николаева, Ивано-Франковска и Тернополя заблокированы, и значит мы все умрем. Порошенко виноват, Турчинов не такие ракеты разглядывает, и, вообще, ботинки Талан – говно, дайте другие.

Читати далі

Овощные адвокаты

Подготовка украинских судей и прокуроров далека от процессуального совершенства, а маятник нашей повседневной жизни качнулся от клептоавтократии времён Януковича в сторону такой милой многим охлократии.

Читати далі

МВС, припиняй КИВАти

Якщо ж слідство підтвердить дотичність пана Киви до злиднів згаданого підприємця, то все набагато серйозніше. Тоді від порядку, який постане, коли «прийде Кива», стає моторошно. І тоді пану Авакову час позбуватися такого радника. Бо як на мене, не комільфо міністру МВС мати радників, які поводяться як братки з 90-х.

Читати далі

Хто ми – народ чи «елєкторат»?

Будь-хто з теперішніх кандидатів одне тільки отримання безвізу потягнув би в часі, використав би як золоту акцію перед виборами і навколо неї проводив би всю кампанію. А от Порошенко продовжує палити мости та ошарашувати чужих і своїх постійним підняттям планки.

Читати далі

Петро Порошенко провів телефону розмову з Ангелою Меркель

Співрозмовники скоординували позиції напередодні зустрічі канцлера ФРН та президента РФ, обговорили ситуацію на Донбасі та подальші зусилля для забезпечення прогресу у мирному врегулюванні. Особливу увагу Петро Порошенко приділив питанню звільнення українських заручників та політичних в’язнів, зокрема необхідності негайного звільнення українського режисера Олега Сенцова.

Читати далі

А что там у ПАПы? Политическая реклама

Хотя гонка еще не вступила в полную силу, тем не менее, одухотворенные лица кандидатов на престол ослепительно сияют из-под каждого второго куста вдоль трасс, подмигивают на остановках транспорта, с билбордов, с ситилайтов и прочих рекламных конструкций. Они в телевизоре, в ютюбе, в соцсетях. В каждом б*дском глазу — желание сделать тебя счастливым и нацарювати сто карбованців. С деньгами тоже все интересно.

Читати далі

Олександр Турчинов взяв участь у проведенні тактичних навчань підрозділів Нацгвардії України (фото)

«Навчання Нацгвардії підтвердили її готовність ефективно протидіяти будь-яким злочинцям, терористам та диверсантам», – Олександр Турчинов.

Читати далі

Зарплата, работа… Разбираем на цитаты…

Заводи іноземних інвесторів. Чому українці не поспішають там працювати? Не освещен вопрос святого Савки, Варки и Ильи, когда шляхта не працює, и будет картина маслом. Когда вроде и логистика за, и безработица и деиндустриализация, – но не для тебе мати квітку ростила.

Читати далі