Независимость в цифрах

До Майдана Россия доминировала в украинском экспорте. Туда продавалось от четверти до одной трети товарного экспорта. И нам диктовали условия. Куда вступать, а куда не вступать, куда продавать, а куда не продавать, кого поддерживать в международных организациях. И санкции, санкции, санкции… Была ли это независимость? Нет.

Читати далі

Зубожілим, яким байдуже до Прапору

Імбецилам, які пишуть “мені байдуже, який в нас прапор, допоки в нас не кожна людина забезпечена житлом-роботою-пенсією”, скажіть, будь ласка, два речі.

Читати далі

Про причетних до демонтажу радянщини на параді Нашого Війська

Те, що 24-го числа стало даністю, починалося великими аркушами із картинками прапорів, нових імен і історичними довідками про людей, що прославили мілітарну історію країни, і чиї імена вже постали і ще постануть поруч із сучасними героями. Усі згадані люди обіймають різні дуже важливі та відповідальні посади. Але вони цілком живі звичайні люди, які доклалися до того, що країна побачила на свій 27-й день відродження.

Читати далі

С Днем Рождения тебя, Та, Которую Не Отнять!

Мы повзрослели вместе с тобой. Мы закалились, мы помудрели. Мы готовы за тебя сражаться, и четыре года сражаемся за тебя. А еще мы помним пряно-эвкалиптовый запах Крыма и дымку над морем, розово-масляный запах Донецка и солнце над терриконами. Мы помним наших воинов, которые погибли в борьбе за Независимость. И током по открытому нерву бьет понимание того, что в этой борьбе еще будут гибнуть твои сыновья и дочери. Но ты того стоишь. Так сколько же тебе сегодня лет? Двадцать семь? Или только четыре?

Читати далі

Президент України провів зустріч з Радником Президента США з питань нацбезпеки (фото)

Радник Президента США з питань національної безпеки Джон Болтон подякував за запрошення на святкування Дня Незалежності. «Для мене це велика честь. Я із задоволення спостерігав за всією церемонією. Дуже патріотично. І не щороку я маю можливість святкувати два Дні Незалежності в один рік. Для мене 24 серпня від сьогодні буде особливим днем», – зазначив він.

Читати далі

Президент взяв участь в параді військ «Марш нової армії» з нагоди 27-ої річниці Незалежності України (фото, відео)

«Серед наших символів є не лише Прапор, Герб і Гімн, про які написано в Конституції, але й національне гасло «Слава Україні! Героям слава». Від нього ми почуваємо колосальне піднесення, а наших ворогів корчить як чортів від ладану. Воно саме увійшло в наше життя, а тепер настав час надати йому силу закону. Україні – слава!», – Петро Порошенко.

Читати далі

У День Незалежності Президент помолився за Україну та вшанував пам’ять видатних українців (фото)

Зранку у День Незалежності Президент разом з родиною помолились за Україну в Софійському соборі та вшанували пам’ять Тараса Шевченка, Михайла Грушевського та Героїв Небесної Сотні.

Читати далі

Что из того, что будет на параде, нужно срочно поставить сверху на блиндаж?

Секта адептов «Покорёженного армейскими ботинками асфальта на Хрещатику» монотонно уступает место іншим конкурентам из «Где всё вотэта вот всё на передке? Пацаны воюют саблями и наганами»… Ну, хорошо, давайте поговорим и за это…

Читати далі

Не Порошенко должен извиняться за те слова

То, что “обещал закончить АТО за 2 недели” стало мемом, – это не вина Порошенко. Это работа недорогеньгих, которые всей своей сворой занимаются не описанием реальности – своей прямой функцией, а зарабатыванием бабла на заказухах. Это вина тех, кто давно предал профессию и называется журналистом, являясь обычной проституткой.

Читати далі

Петр Порошенко попросил прощения за свои обещания 2014-го

Сегодняшний поступок Президента – это ведь не просто констатация факта завышенных или неоправданных ожиданий. Это еще и программа работы. Нам потребуются годы для восстановления страны. Нам потребуются годы работы и усилий для победы. Не для капитуляции, не для мира любой ценой, а для победы. Но мы победим. Это аксиома.

Читати далі

З Днем Прапору, заради якого живуть та вмирають! (фото, відео)

Державний прапор України, як ознака її Державності, набув справжньої, не умовної, цінності. Великої, та благаю Господа, щоб так лишилося, – незворотної. Перемоги під ним ще будуть. Й багато. Тому з Днем Прапора! Слава Україні!

Читати далі