Президент запрошує 24 серпня всіх на парад на честь річниці нашої Незалежності (відео)

Запрошую усіх на Хрещатик 24 серпня на парад на честь річниці нашої Незалежності. Початок о 10 годині. Завтра на Хрещатику ми разом матимемо можливість оцінити міць українських бойових машин. До зустрічі!

Читати далі

1000 днів Україна не імпортує газ із Росії

Сьогодні символічні 1000 днів з того моменту як ми довели світу, що Україна створила собі можливість обходитися без газпромівського газу і продовжувати при цьому бездоганно забезпечувати транзит до Європи.

Читати далі

Петро та Марина Порошенки з дітьми українських воїнів взяли участь у фіналі проекту «Книга Миру» (фото, відео)

«Книгу Миру» створювали діти українських військовослужбовців під час робочих візитів Марини Порошенко в регіони України. А також юні українці з діаспори – в рамках офіційних та робочих візитів Президента України за кордон. Наразі у проекті взяли участь юні українці з 25-ти регіонів України, а також представники діаспор зі США, Канади, Туреччини, Португалії, Іспанії та Хорватії.

Читати далі

Президент взяв участь у відкритті виставки озброєння та військової техніки «Міць нової армії» (фото, відео)

«Ми рішучі. Ми знаємо ті завдання, які стоять перед Україною, які стоять перед Збройними Силами. Адже джерелом загрози для України є армія, друга в світі за кількістю, за можливістю бойового застосування. Армія країни-агресора. І ми маємо бути готові до будь-яких сценаріїв. І маємо шукати дієві, асиметричні відповіді», – підкреслив Петро Порошенко.

Читати далі

Президент нагородив орденом «За мужність» поліцейських, які затримали нападника у Харківській міськраді (відео)

За особисту мужність, виявлену у боротьбі зі злочинністю, самовіддане виконання службового обов’язку Президент Петро Порошенко нагородив орденом «За мужність» ІІІ ступеня двох харківських поліцейських – старшого лейтенанта поліції Дмитра Кірієнка посмертно та лейтенанта поліції Олександра Ростовського.

Читати далі

Виступ Петра Порошенка під час урочистої церемонії підняття Державного Прапора України у Дніпрі (фото, відео)

«Наші головний обов’язок і велика відповідальність перед загиблими, перед нинішнім та прийдешніми поколіннями – зробити усе можливе, щоб синьо-жовтий прапор одвічно майорів над усією Україною. Разом ми гідно здолаємо усі труднощі. Ми точно переможемо! Бо ми – великий і єдиний європейський народ, український народ!», – звернувся Петро Порошенко.

Читати далі

На адресу Глави держави надходять вітання з Днем Незалежності України від керівників країн світу

Глави держав бажають дружньому народові України процвітання та благополуччя, а також висловлюють тверду прихильність зміцненню дружніх зв’язків та співробітництва з Україною на користь взаємного розвитку і добробуту.

Читати далі

«Для мене честь стояти в одній шерензі з такими Воїнами» – Президент на генеральній репетиції параду (фото, відео)

Сьогодні Майданом також крокували парадні розрахунки восьми іноземних підрозділів із Великої Британії, США, Канади, Литви, Естонії, Польщі, Румунії, Молдови та прапороносні групи з Грузії, Латвії, Данії, Польщі та прапороносна група багатонаціональної бригади «ЛитПолУкрбриг».

Читати далі