Ничто не выдавало в Медведчуке балалайного агента…

Февронии, Агриппины, Феклы и Пелагии трясут кокошниками в комментариях, аж сарафаны заворачиваются. Мужчин, кстати, мало. И ни одного Дормидонта, Вонифатия или Хрисогона. Только Васи и Коли. Наверное, у прораба ботофермы святцы были только для женских имен.

Читати далі

Хочешь изменить страну – учи детей

Наши украинские дети очень талантливые, но у них, зачастую, элементарно нет доступа к знаниям, к менторам, оборудованию, сообществу. Ведь у тех, кто пьет пиво на лавочке, есть место сбора, а для тех, кто хочет учиться и развиваться – нет. И если в 10-14 лет не увлечь ребенка, то потом его интересы станут совсем другими.

Читати далі

Большие деньги, вброшенные в толпу полудурков, часто приводят к катастрофе

Про залісянські технології, в яких беруть участь наші продажні псевдоЗМІ, псевдоексперти, псевдополітики, псевдоукраїнці. За 30 рублів вони продають Україну. Ви ж розумієте, що не Порошенко є метою росіян: їх метою є Україна. А ви щиро допомагаєте росіянам. Тільки ви не Порошенка усуваєте, ви Україну усуваєте.

Читати далі

Робоча поїздка Марини Порошенко на Львівщину (фото)

Марина Порошенко взяла участь у роботі Першого світового форуму українознавчих суботніх та недільних шкіл та взяла участь у відкритті Інклюзивно-ресурсного центру (ІРЦ) Городоцької районної ради. Наразі в області створено 24 ІРЦ, на черзі ще два – у м. Львів та у Мостиському району.

Читати далі

Президент підписав Закон, спрямований на погашення заборгованості із виплати зарплати шахтарям

Зокрема Законом розширено джерела формування коштів для фінансування зазначеної державної програми і включено до них конфісковані кошти та кошти, отримані від реалізації майна, конфіскованого за рішенням суду за вчинення корупційного та пов’язаного з корупцією правопорушення.

Читати далі

Відбувся черговий етап випробувань української крилатої ракети (фото, відео)

«Українські крилаті ракети здатні забезпечити надійну оборону Чорноморського та Азовського узбережжя, вражаючи ворожі плавзасоби на відстані до 300 кілометрів, за потреби, навіть в портах їх базування, … а також стратегічні мости та поромні переправи у випадку їх використання ворогом для агресії проти нашої держави», – наголосив Олександр Турчинов.

Читати далі

Еще немного про газ, Фирташа и Ахметова

Там говорят, Ахметов решил стать не только лишь металлургом и аграрием, но и химиком. И теперь интенсивно строит свою империю минеральных удобрений. И открывает нее*аца завод, который будет их выпускать. И в деле минеральных удобрений мой рыжий друг очень показателен.

Читати далі

Літо 14-го. Згадай, як це було…

Літо 14-го. Пам’ятаєш, як це було? Як вата спершу обіцяла нам загибель України ще до Дня Незалежності. Потім волала: «останній День Незалежності України». Потім… А ми от досі живемо і живемо всім ворогам на зло. Знову святкуватимемо невдовзі День Незалежності. Як ми вистояли тоді?

Читати далі

Слався-слався, князь Острозький…

Литовці вважають князя своїм, білоруси – своїм, навіть поляки намагаються пристроїтися, але… Костянтин Іванович все ж був ОСТРОЗЬКИЙ. А значить, ми наголосимо, що він наш. 🙂 От тут би нам повчитися, адже, на жаль, Україна до останнього не надто докладає зусиль, щоб не віддавати славу своєї зброї сусідам. Поки…

Читати далі

Привіт від Киви

Позаяк повідомлення містить явні ознаки погрози, я повідомляю всім, якщо невдовзі вам повідомлять, що я завербований Москвою, або працюю на наркоторговців – це воно. До подібних послань з боку радників міністрів МВС і кандидатів у Президенти я звик ставитися серйозно.

Читати далі

Не стоит их бояться! (видео)

Взгляните на них на всех другими глазами. Посмотрите на них сквозь призму этого видео. И вы увидите, что не все так страшно, опасно и печально… Вы увидите жалких, беспомощных перед жизнью клоунов, зачастую противных самим себе.

Читати далі

HELGI`s NEWs – 17.08.2018

На параде в Киеве покажут новый самолет Ан-178. Самолет грузоподъемностью 18 тонн разработки ГП Антонов. Это будет премьерный показ самолёта в Украине на мероприятии подобного уровня. Переговоры о поставках этой модели уже ведутся с шестью странами и (внимание!) блоком НАТО.

Читати далі

Новости дня. 15 – 16 августа 2018 года

США на нашем параде ко Дню Независимости будет представлять советник Дональда Трампа по национальности безопасности Джон Болтон. Это один из ястребов, который работал со всеми президентами-республиканцами, начиная с Рейгана, последовательный сторонник вступления Украины в НАТО, который говорил о необходимости поставок нам летального оружия ещё с весны 2014 года, и который назвал вмешательство России в выборы в США актом войны.

Читати далі

Україна та Ізраїль близькі до підписання Угоди про вільну торгівлю

Глава Адміністрації Президента України Ігор Райнін провів зустріч зі співголовою Міждержавної Спільної Українсько-Ізраїльської Комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва, міністром екології Держави Ізраїль, міністром у справах Єрусалиму Зєевом Елькіним.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 10 – 16 серпня 2018 року

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня Розглянемо події 10 – 16 серпня 2018 рр. ЗРАДА Київський районний суд Полтави закрив справу

Читати далі