Фоторепортаж з командно-штабних навчань з практичними діями «Маруновий берет – 2018»

В рамках командно-штабних навчань з практичними діями «Маруновий берет – 2018» десантно-штурмові війська виконують багато різних завдань в різних областях України. При цьому, практичні дії розігруються не за шаблоном, як колись було прийнято, а безпосередньо в нестандартних ситуаціях, які можуть виникнути під час ведення реальних бойових дій.

Читати далі

На Одещині за матеріалами СБУ засуджено завербованого спецслужбами РФ диверсанта

За вказівкою російських кураторів протягом серпня–вересня 2015 р. зловмисник, перебуваючи у складі однієї із сепаратистських організацій Одеси, розробляв та відпрацьовував план вбивства відомого в місті громадського активіста шляхом вчинення теракту. За задумом зловмисника це мало викликати широкий суспільний резонанс та дестабілізацію ситуації в регіоні.

Читати далі

Левая идея. Личная позиция по идеологии

Я – правый, но я понимаю важность левой идеи. Классической левой идеи. На нашу страну надежды нет, тут нет гражданского общества за пределами тех, кто прочитает этот пост, но очень хочется верить, что западный мир переболеет левачизмом и родит какой-то новый социальный договор с понятной позицией страт и групп. А пока остается только наблюдать 3,14дец, который происходит у них, и рубить отростки 3,14деца, прорастающие сюда.

Читати далі

Пані Сироїд на заданії. Приготуватися 95 Кварталу

Що робить так звана “Самопощь” перед візитом Вільгельма Путіна до ФРН? Правильно, вообщє не палиться – відправляє Сироїд дати інтервь’ю Deutsche Welle, щоб вона розповіла, як в Україні розікрали армію, які страшні кругом баригі крім неї та Войцицької, бо ніяк не хочуть пустити бога в політику і віддати ЗСУ на растєрзаніє Зіміну з Грішиним.

Читати далі

На Луганщині затримано зловмисника, який зірвав Державний Прапор України з будівлі прокуратури

Чоловік нещодавно повернувся з заробітків в РФ та, перебуваючи під дією російської пропаганди, вирішив здійснити наругу над Державним Прапором України. Санкція ч.1 ст. 338 КК України передбачає покарання у виді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Читати далі

Місія МВФ прибуде до України на початку вересня

Місія Міжнародного валютного фонду відвідає Київ з 6 по 19 вересня з візитом, в ході якого представники Місії обговорять з українською стороною подальші кроки співпраці Фонду з Україною, включаючи фінансову допомогу з боку МВФ для підтримки економічної політики, спрямованої на підсилення макроекономічної стабільності та руху української економіки до сталого зростання.

Читати далі

У протистоянні загрозам в інформпросторі Україна може ділитися досвідом зі світом

Про проблеми регулювання інтернет-сфери, про домовленості з адміністрацією Facebook, про світовий досвід боротьби з інформаційною агресією та про найбільші загрози перед виборами для українців Укрінформ поговорив із заступником міністра інформаційної політики України Дмитром Золотухіним.

Читати далі

Хто будуватиме метро на «Виноградар»?

Панове з Київської міської адміністрації, воно нам треба? Чи не варто звернути увагу на деякі темні боки учасників тендеру? Бо розумієте, в метро, побудованому підрядником, їздитимуть оті самі виборці, які невдовзі голосуватимуть за Київраду і особисто за мера столиці. І в разі чого винними для них будуть не підрядники, а керівництво столиці.

Читати далі

Тимошенко-3 будет побольнее, чем предыдущие две

Я очень советую задуматься всем тем, кто за Тимошенко голосует. Вы голосуете – Бог спасает Украину от последствий вашего голосования. Вы голосуете – он спасает. Вы не боитесь, что ему надоест? Я понимаю, что вам на Украину насрать. Но ведь может быть так, что в следующий раз ему надоест, но он не махнет рукой на Украину, а что-то сделает с вами? Не верите? На Донбасс посмотрите.

Читати далі

Учения ДШВ «Маруновий берет – 2018»

Я помню, как в 14-м году 79-ка в начале марта выдвигалась на перешеек с Крымом, чудом вытолкав за ворота 18 БТРов. Из которых треть поломалась по пути. А теперь вся бригада на БТР-80. Танки, которых не было 4 года назад. САУ, медэваки, Стрела-10, КрАЗы. 600 километров, переправы и степь, рейдовые действия и стрельбы. С колес и в бой. Везде, всегда.

Читати далі

Геростратов выбор Медведчука

В истории он так и останется даже не кумом Пуйла, а человеком, обрекшим на смерть Поэта. Это будет справедливо, isn’t it?

Читати далі

Краткая история одной зрады

От сплошного ничего весной 2014 года к пятому военному лету солдаты обеспечены… ВСЕМ НЕОБХОДИМЫМ! Да, пока не самым лучшим, но далеко и не самым худшим вещевым довольствием. А те, кому это положено по службе, продолжают усовершенствовать «обвес» солдата.

Читати далі