Фонд Порошенка здійснив переклад Саламанської декларації державною мовою (фото)

Саме Саламанська декларація, яка була прийнята у 1994 році у м. Саламанка (Іспанія) представниками 92 урядів і 25 організацій у співпраці з ЮНЕСКО, стала першим міжнародним документом, який визначав термін «особа з особливими освітніми потребами», закріпив принципи інклюзивної освіти, а також толерантне та гуманне ставлення до кожної дитини.

Читати далі

Завершились змагання на кращий танковий взвод серед бригад Десантно-штурмових військ ЗСУ (фото)

Перемогу виборов танковий взвод танкової роти 25-ї Окремої Повітрянодесантної Дніпропетровської Бригади. Після визначення кращих танкових взводів у видах та родах військ будуть проведені змагання на першість ЗСУ, переможець яких буде представляти Україну на міжнародних змаганнях з танкового біатлону.

Читати далі

Мемуары Олланда, или О чем еще лет 6 будет молчать Порошенко

Вам все еще непонятна причина этой бесноватой упоротости наших врагов относительно Порошенко? Вам не до конца ясны причины действий «пятой колонны»? Так вот же она, в тексте мемуаров: «Порошенко невідступно боронив суверенітет своєї країни…»

Читати далі

Брифінг щодо стану виконання заходів протимінної діяльності в Україні (фото, відео)

Лише за останні два місяці цього року групами розмінування ЗСУ та піротехнічними підрозділами знищено понад 9 тис. вибухонебезпечних предметів та очищено 13 км доріг. Саперами проведено роботи з пошуку, знешкодження та знищення вибухонебезпечних предметів на території понад 1 тис. га та в акваторії 8,65 га.

Читати далі

До кінця цього року завершиться будівництво сучасної військової бази для Морської піхоти України

На Одещині на виконання рішення Президента України триває зведення сучасної військової бази за стандартами НАТО, яка не матиме аналогів у ЗСУ. Про це та інше в інтерв’ю газеті «Народна армія» розповів начальник Південного територіального квартирно-експлуатаційного управління Міністерства оборони України полковник Ігор Литвинюк.

Читати далі

На Хмельниччині збудують 13 гуртожитків для військовослужбовців ЗСУ (фото)

Зокрема, 11 гуртожитків буде зведено у Хмельницькому та 2 — у місті Кам’янець-Подільський. Планується, що гуртожитки будуть здані в експлуатацію вже у грудні цього року та у січні наступного року.

Читати далі

Оголошено прийом кандидатур до складу Громадської ради при Нацраді з питань телерадіомовлення

У зв’язку із закінченням 29 вересня терміну повноважень нинішнього складу Громадської ради 29 серпня розпочався прийом пропозицій від громадськості стосовно кандидатур до складу Громадської ради при Нацраді. Подавати кандидатури можна упродовж місяця – до 28 вересня.

Читати далі

Одеські телеканали «А1» і «GNews» сплатять штрафи за розпалювання релігійної і расової ворожнечі

Зафіксовано вихід в ефір телепередачі (без назви та інформації про автора, виробника) з неодноразовим повтором про діяльність бізнесмена сирійського походження Аднана Ківана, яка містить пропаганду неповноцінності осіб за ознаками їх релігійних переконань, ідеології, належності до іншої нації; розпалює релігійну ворожнечу, національну ненависть.

Читати далі

Телеканалу «NEWSONE» оголошено попередження

Висловлювання ведучого передачі «Світова політика з Олегом Волошиним» в ефірі 17 грудня 2017 р. формують посил залякування і думку про недоречність боротьби з країною-агресором та чинення їй військового спротиву.

Читати далі

Суд посилив покарання жінці за продаж новонародженої дитини (фото, відео)

Вирок Броварського міськрайонного суду Київської області від 21 травня 2018 року скасовано в частині призначеного покарання у виді позбавлення волі на строк 8 років та ухвалено новий, яким горе-матір засуджено до покарання у виді позбавлення волі на строк 10 років із конфіскацією всього належного їй на праві власності майна.

Читати далі

З 29 серпня набрали чинності конкретизовані умови надання безоплатної правової допомоги

Законом визначено категорію справ, представляти інтереси в яких, крім адвокатів, можуть працівники центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги (БВПД) та деталізовано підстави для припинення надання БВПД.

Читати далі

Дурні проколи «нє такіх рускіх»

Випереджаються методички, вже не вперше. Як і з Томосом, і з виходом зі структур СНД, і з “джавелінами”, і з “законом про освіту”, і з безвізом, і з військовим вітанням без “здравія желаю”. Далі буде.

Читати далі

Это война. Против нас коррупционные миллиарды

УПешечка слила письмо американской Комисии по безопасности и сотрудничеству в Европе про противодействие Фирташу и его облгазсбытам в контексте энергетической безопасности Украины и ЕС, Северного потока и прочей говинды. Это наша война. Если вы читаете эти строки, вы и есть Сопротивление.

Читати далі

Зачехляйтесь, Юлия Владимировна

Просто так заголить мятые сисюли в соцсетях, чтобы заграбастать себе в электорат маладьош, — уже нет, не работает. Нужна динамика. Например, ловить пазухой спелые груши, тогда похрен, что там с сисюлями, завораживает сам процесс.

Читати далі

На Дніпропетровщині СБУ викрила підготовку спецслужб РФ до втручання у майбутні вибори Президента України (відео)

Оперативники СБУ встановили, що російські спецслужби залучили до «співпраці» через комунікативні можливості Інтернету мешканців міст Дніпро, Кривий Ріг та Нікополь, які є адміністраторами груп у соціальних мережах. Спецслужби РФ поставили завдання з підготовки «плацдарму» для проведення заздалегідь запланованих заходів із впливу на хід проведення майбутніх виборів Президента України через маніпулювання громадською думкою Інтернет-користувачів.

Читати далі

Хочу вибачитися перед повіями

Публікую список журналістів 1+1 та ньюз вані, які відреагували і жорстко засудили використання телеканалами джинси та заказухи, звільнилися з телеканалів в знак протесту та оголосили тотальний бойкот всьому, що стосується телеканалів…

Читати далі