ГПУ: Інформація щодо результатів розслідування подій під Іловайськом у серпні 2014 року

Згідно висновків експертів та комплексу інших здобутих доказів, єдиним фактором, який знаходиться у безпосередньому причинно-наслідковому зв’язку з Іловайською трагедією, є військова агресія Збройних Сил Російської Федерації у вигляді прямого вторгнення на територію України та подальше вчинення військовими країни-агресора воєнних злочинів.

Читати далі

Результати роботи органів прокуратури 22 – 28.08.2018 (брифінг, відео, інфографіка)

Понад 676 га земель на загальну суму близько 399 млн. грн. повернуто у власність держави та територіальних громад. На підтримку позиції прокуратури були ухвалені та виконані судові рішення про повернення державі та територіальним громадам майна та коштів на суму понад 107 млн.грн. Було задокументовано мінімальну кількість фактів отримання неправомірної вигоди -2. Просили за свої т.зв. послуги – 6 тис.дол США та 10 тис.грн.

Читати далі

Медведчук – кандидат Кремля или инструмент пропихивания реальных кандидатов?

Медведчуком Кремль вырисовывает образ кремлевского ставленника для украинской аудитории. «Смотрите и запоминайте: кандидат, за которым стоит Кремль, выгдядит и говорит вот так! Разве это похоже на Тимошенко или Бойко?». Давайте прекращать считать противника идиотом. Иначе нам снова наденут на голову очередного подкремлевского президента, а мы во время её инаугурации будем радоваться, что глупый Кремль «снова облажался» с непроходным Медведчуком.

Читати далі

Іловайськ. Частина четверта – Бойовище

Попри всі ті тони брехні, які вилили на роботу Генштабу ЗСУ вітчизняна преса, політики і пересічні всепропальщики, прорив угрупування з підрозділів ЗСУ та добробатів з генералом Хомчаком на чолі, які опинилися в оточенні біля Іловайську, почав готуватися практично зразу, коли стало очевидно, що повна ізоляція – справа часу.

Читати далі

Уряд заборонив імпорт цементних клінкерів з Російської Федерації

Внесення цементних клінкерів до списку заборонених до ввезення на територію України товарів походженням з РФ відбувається в рамках політики економічної протидії дискримінаційним діям щодо України з боку держави-агресора.

Читати далі

Уряд допоможе Києву з енергозабезпеченням

Уряд України готовий схвалити і реалізувати всі рішення, які дозволять забезпечити Київ енергоресурсами і зняти проблему ймовірного зриву опалювального сезону, яка виникла через накопичення боргів в обсязі понад 729 млн грн.

Читати далі

МОН повністю змінить процедуру експертизи та закупівлі підручників

Інститут модернізації змісту освіти (ІМЗО), що наразі відповідальний за експертизу підручників та їх закупівлю, буде реорганізований у зв’язку з порушенням термінів друку підручників. При цьому підручники з усіх предметів 1, 5, 10 класів будуть розміщені на сайті МОН та ІМЗО до 1 вересня.

Читати далі

Страшное лето 14-го…

Прощу ли я когда-нибудь россию за то, что пришла в мой дом с войной?! Нет… Дочери своей наказал, а она внукам передаст, и те – правнукам… Не прощать. Даже если на коленях ползать будут суки, асфальт под нашими ногами целовать, – не прощать! Прощу ли я когда нибудь местных кремлевских прихлебателей за их хороводы с криками «россия, россия?»… Ответ очевиден. Гореть вам, твари, в аду за то, что стелили красную дорожку агрессору. Вечная память бойцам, сгинувшим в Иловайском котле!

Читати далі

Вам кажется просто послать нах договор с РФ?!

Вам кажется это просто? А у дипломатов ушло три года титанических усилий для получения первых международных признаний России страной-агрессором. Вам кажется это медленным? А сколько еще лет уйдет на реальные первые международные приговоры по MH17?

Читати далі

Могло ли быть лучше? Могло. Что ты для этого сделал? Поныл?

Могло ли быть лучше? Могло. Эта страна в самой ужасной ситуации отбивается от агрессии гегемона, уворачивается от ситуации создания самоподдерживающегося конфликта, при этом не прое*ывает какую-никакую демократию в стране, проводит какие-то выборы, е*ет в жопу Газпром, дотягивает квоты по ассоциации и безвиз, еще раз е*ет Газпром… Могло ли быть лучше? Могло. Что ты для этого сделал? Поныл?

Читати далі