Дом, в котором я живу

Нормальный дом – новый, интеллигентный, чистый. Но есть одна особенность: здесь критическое число любителей “Самопомощи”. Будто их адепты заранее договорились купить в нём квартиры.

Читати далі

Непарадные труженики армии (фото, відео)

Армия не стоит на месте. Армия не забывает про быт. Просто армия не все показывает на параде.

Читати далі

Адептам испорченного асфальта

Военный парад – это такой же элемент гибридной войны, как превентивный удар «Точками» по заползающим через поребрик колоннам техники. Как фильмы и книги о войне, от которых оккупантов корежит словно чертей от святой воды. Парад – это демонстрация военного щита для каждого украинца. Повторяю, для каждого, ибо осколки в российском снаряде от САУ «Акация» не подписаны «только для патриотов той страны».

Читати далі

Фінал Сектору «Д»

Я й близько не збираюся виступати адвокатом генерала Литвина, хочу виключно ясності – винний він чи ні? Тож варто подивитися на останні дні існування Сектору «Д» і розставити всі крапки над «і».

Читати далі

Головний район АТО

У серпні 2014 р. з повідомлень ЗМІ та дописів у соцмережах складалося враження, ніби головні події АТО відбувалися навколо Іловайська. Хоча це не відповідало дійсності абсолютно. Ми були в кроці від перемоги…

Читати далі

Петро Порошенко взяв участь у волонтерському та ветеранському Форумі «Там, де ми – там Україна» (фото, відео)

«Ключ від миру знаходиться в Кремлі. І якщо хтось буде нав’язувати нам російські кабальні умови… Я хочу наголосити, що не лише для Президента, а для всієї української нації цей шлях категорично неприйнятний. Бо це шлях не до миру. Подивіться на Абхазію, Осетію. Подивіться на всі окуповані землі. Подивіться, як там живуть люди. І це те, що пропонує Росія мешканцям окупованих земель. Українці ніколи це не приймуть», – підкреслив Петро Порошенко.

Читати далі