У Києві відбулось знайомство з національною збірною Ігор Нескорених (фото)

Під час заходу представники ЗМІ поспілкувались з спортсменами, тренерським складом, командою організаторів та дізналися про план підготовки до змагань у Сіднеї, а також відвідали спортивні тренування учасників національної збірної. Вже сьогодні, на території ЦСК ЗСУ розпочалися спортивні тренування з плавання, веслування на тренажерах, стрільби з лука, пауерліфтингу, велоспорту та легкої атлетики.

Читати далі

Брифінг щодо функціонування Тарутинського військового полігону (відео)

16 червня група з кількох десятків озброєних невідомих людей загрожувала розправою працівникам прокуратури і військовослужбовцям під час документування протиправних дій щодо самовільного захоплення частини земель Тарутинського військового полігону в Одеській області.

Читати далі

Олександр Турчинов провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Великої Британії в Україні Джудіт Гоф (фото)

Зокрема, співрозмовники обговорили загострення ситуації в Азовському морі у зв’язку з нарощуванням військової присутності Російської Федерації. «Посилення десантних спроможностей РФ у цьому регіоні свідчить про можливість провокацій з їх боку на Азовському узбережжі», – сказав Секретар РНБО України.

Читати далі

Юрій Вітренко: Чи є заслуга Тимошенко у перемозі України в Стокгольмському арбітражі?

Тут я зрозумілою мовою пишу про роль Тимошенко. Бо як тільки я пишу про перемогу в Стокгольмі, особливо палкі фанати Юлії Володимирівни мені закидають, що я не пишу про її роль у цій перемозі. Виправляюся!

Читати далі

Юрій Вітренко: Про Стокгольмський арбітраж зрозумілою мовою

Перемога України у Стокгольмі – це багато мільярдів доларів. Що вони означають, якщо їх перерахувати в гривні для кожної української родини, і чому ця перемога дозволила кожній українській родині позбутися боргу у 112 тис грн, отримати газу на 3,8 тис грн і розраховувати на отримання 4,4 тис грн, а також чому судовий процес відсьогодні стає публічним…

Читати далі

Началось производство мебели для #184общаг

По некоторым позициям торги проведены и заключены договора с победителями. И станки уже выдают на гора сотни заготовок столешниц для столов. А технологи «вылизывают» образец металлокаркаса перед тем, как отправить его в серийное производство. И во всем этом круговороте денег, петель, конфирматов и металлических ручек есть одна очень важная составляющая… Это те парни и девушки, для которых все это делается. Имя им – Збройні Сили України.

Читати далі

HELGI`s NEWs – 18.06.2018

ЕС официально на год продлил санкции против Крыма и Севастополя. Временно хапнув кусок суши, который без днепровской воды постепенно превращается в пустыню, “русский мир” на десятилетия потерял не только Украину, но и всю цивилизованную Европу. Это самая тупая многоходовочка 21-го века.

Читати далі

Современные АОЕ маги, или Зачем нам НАТО

2014 год выявил одну очень важную специальность в ВСУ, причем по причине низкой квалификации и недостаточного количества специалистов мы потеряли не один самолет-штурмовик. Эта специальность – авианаводчик. “Глаза” штурмовика на земле. В НАТО – Joint terminal attack controller (JTAC). Когда обучим своих мы? Есть подозрение, что очень скоро 🙂

Читати далі

Урок экономики: НнВК и валютная дерегуляция

Бедный Минфин, убиваясь с фразой «дайте нам компенсаторы, и мы перевернем землю», продолжает, убиваясь, их искать, но никак не находит. Можно им предать «Ура, Яровая нашла компенсаторы». Закройте черную растаможку. Больно? Убыточно? Неприятно? Вы всегда так делали? Ну, “а шо робить?” Это не только перекроет иллюзорную дыру в бюджете, но еще и на мороженое детям останется.

Читати далі

Чому ніхто не закликає йти під Раду?

Я за скасування депутатської недоторканості, за яку, після схвалення Конституційного суду, можна голосувати хоч завтра. То я питаю: а куди подівалися всі ті крикуни, які рік тому так топили за скасування депутатської недоторканості ВЖЕ НЕГАЙНО?

Читати далі

Не важливо, правда чи брехня?

Розкажіть мені ще щось на тему “не важливо, чи правда, головне щоб викривали” і чекайте… коли замість Порошенка прийде умовний медведчук (з косою, на вкраденому бтрі, не важливо), якого вони викривати не будуть, бо той відразу поборе корупцію в телепрограмах медіаповій, а не в реалі, звісно.

Читати далі

КиївПрайд і націоналісти

Якось забулося, що оці самі націоналісти і оці самі активісти КиївПрайду ще нещодавно дивовижно співіснували в одному й тому самому місці – на міхо-майданчику. Тоді націоналістів нетрадиційна сексуальна орієнтація активістів ЛГБТ чомусь не цікавила. У них був спільний ворог – Президент Порошенко.

Читати далі

Президент взяв участь у XIV Українському муніципальному форумі (фото, відео)

«Дорогі співвітчизники, якщо у вашому місті, селищі чи селі вперше за багато-багато років полатали дорогу, встановили освітлення, почали нарешті вивозити сміття, зробили ремонт школи чи дитячого садка, який не робили десятиліттями, або навіть побудували нову школу – знайте, що це не просто вам пощастило з Головою. Хоча і не без цього. Це результат реформи децентралізації», – сказав Президент.

Читати далі

Новый старый альянс Аваков-Тимошенко

Если абстрагироваться от вашего отношения к Майдану и от вашего отношения к происходившему там, и внимательно сопоставить новости, прямые речи, архивные фото и записи в социальных сетях некоторых участников, то можно увидеть, что в новостях про “альянс Аваков-Тимошенко” нет ничего нового и удивительного…

Читати далі

Билборды и слухи из прошлого

Первые борды “Вона працює” появились в августе 2009. Я не знаю, каким там олигархам что компенсируют в рф и компенсируют ли вообще, возможно, это все трагическое совпадение по времени, а слухи из 2009-2010 просто слухи. Но билборды вы сами видели. Если посчитать такой режим до конца избирательной, то это астрономическая сумма выходит. Аж интересно какие имена и фамилии всплывут на рынке слияний, поглощений и кредитования.

Читати далі