Президент України зустрівся з делегацією Політико-безпекового комітету ЄС (фото)

Представники держав-членів ЄС відзначили прогрес України на шляху здійснення реформ та виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, а також підтвердили незмінну підтримку з боку ЄС європейських прагнень та територіальної цілісності України.

Читати далі

Президент України зустрівся з послами країн Великої сімки та Європейського Союзу (фото)

Особливу увагу було надано питанню українських незаконно утримуваних осіб та політичних в’язнів в Росії. Президент України поінформував про зусилля, які докладаються з метою їх звільнення, та відзначив важливість консолідації міжнародних зусиль у цьому контексті.

Читати далі

СБУ оприлюднює додаткові відомості у кримінальному провадженні про підготовку теракту проти А.Бабченка (відео)

Герман за вказівкою Пивоварника у травні 2018 року фінансував та забезпечував переправлення з РФ до України ще однієї терористичної групи у складі трьох українських громадян під керівництвом громадянина України Т. На підставі отриманої інформації 13 червня 2018 року співробітники СБУ затримали цю особу.

Читати далі

Тростянецький районний суд Вінницької області припинив здійснювати правосуддя

В зв’язку зі звільнення єдиного діючого судді, Тростянецький районний суд Вінницької області з 15 червня 2018 року припиняє здійснювати розгляд справ та матеріалів, що надійшли до суду. За штатним розписом у суді чотири посади суддів.

Читати далі

Мінрегіон розглядає можливість проектування вбудованих у житлові будинки початкових шкіл (1-4 класи)

Це дозволить суттєво зменшити диспропорцію між житловим будівництвом та соцінфраструктурою, а також забезпечить жителів необхідними та зручними соціальними об’єктами.

Читати далі

Протягом тижня начальник Генштабу ЗСУ працював у навчальних центрах видів та родів військ (фото)

У ході робочих поїздок було перевірено стан розбудови матеріально-технічної бази навчальних центрів, рівень укомплектованості інструкторським складом, прогрес у практичному впровадженні нових методів підготовки.

Читати далі

Розбудова інфраструктури полігону у Гончарівському (відео)

Скільки коштує модульна споруда? Де і як їстиме та митиметься солдат?

Читати далі

18 червня відбудеться перше знайомство з національною збірною Ігор Нескорених в Україні та відкрите тренування

Під час заходу журналісти матимуть змогу поспілкуватись зі спортсменами, тренерським складом, командою організаторів та дізнатися про план підготовки до змагань у Сіднеї. Перші тренувальні збори розпочались 13 червня: до Києва прибули 15 спортсменів, яких було відібрано до збірної з числа призерів та переможців Національних Ігор Нескорених 2018.

Читати далі

Правоохоронці Одещини визволили з рабства майже 30 людей, у тому числі вагітну жінку (фото, відео)

На території одного з консервних заводів в Одеській області правоохоронці провели санкціоновану перевірку, під час якої виявлено близько 30 осіб, які незаконно утримувались в нелюдських умовах. Люди змушені були працювати під загрозою фізичних розправ та моральних принижень.

Читати далі

В українському АПК впроваджується 333 інвестпроекти на майже 35 млрд гривень

Найбільша кількість таких проектів реалізується у Черкаській (40 од.), Полтавській (39 од.), Вінницькій (36 од.) та Львівській (36 од.) областях. Вартість проектів варіюється від 100 тис. грн. до 9,6 млрд гривень.

Читати далі

У Києві презентували проект «Війна поруч» (фото)

Центр Києва з 13 червня прикрашають незвичні скульптури – металеві силуети людей, пробиті кулями. Художній проект «Війна поруч» створив доброволець та документаліст Олесь Кромпляс, який брав участь у визволенні Маріуполя. Силуети нагадуватимуть киянам про війну на сході до 22 липня.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 1 – 14 червня 2018 року

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 1 – 14 червня 2018 рр. ЗРАДА Українського консула в Гамбурзі Василя Марущинця

Читати далі

Україна готова розглянути можливість спільного виробництва бронетехніки з Таїландом

Сторони обговорили стратегію тайського уряду у частині розвитку власної військової промисловості та питання щодо можливості передавати українські технології для створення спільного виробництва бронетехніки у Таїланді.

Читати далі

Результати роботи органів прокуратури 05.06 – 12.06.2018 (брифінг, відео)

Повернуто у законну площину 213 га земель на загальну суму понад 30 млн. грн. та коштів і активів на загальну суму 10,5 млн.грн їх законним власникам. Минулого тижня було задокументовано 11 випадків хабарництва. Розмір неправомірної вигоди коливався від трохи більше 2 тис. грн. до 12 тис. доларів США.

Читати далі

Президент України провів телефонну розмову з Президентом Європейської Комісії

Петро Порошенко та Жан-Клод Юнкер наголосили на нагальній необхідності якомога швидшого звільнення Кремлем українських політичних в’язнів.

Читати далі