Черговий фейк від програми «Наші гроші» про дрони від дружини Розенблата

Станом на 20.06.2018 року МО не проводило процедури закупівлі БпАК «HAWK». Також відсутні будь-які рішення щодо прийняття їх на озброєння. Разом з тим, комплекси успішно пройшли визначальні відомчі випробування та підтвердили заявлені виробником тактико-технічні характеристики. Матеріали стосовно випробувань БпАК «HAWK» становлять державну таємницю.

Читати далі

Про громадські ради. Частина перша

Цей широкий спектр від зубожілих активістів до активістів дорогеньких, від майже терористів до гомофобів демонструє нам одне: ідея ототожнити громадянське суспільство зі створеними нашвидкуруч “інститутами громадського суспільства” є відверто хибною, а спроби такого представництва даватимуть негативні наслідки.

Читати далі

А что там у ПАПы? Крутой день

Сегодня по-настоящему крутой день. День, который должен навсегда изменить расклад в вечном противостоянии между песиголовцями и Украиной, между мордором и цивилизацией.

Читати далі

Командування ВМС ЗСУ не робило жодних звернень до цивільних осіб із проханням «побороти корупцію»

Шановні представники засобів масової інформації! Вкотре звертаємося до вас із проханням не вводити суспільство в оману і користуватися виключно інформацією, отриманою із офіційних джерел.

Читати далі

«Чисте небо-2018» стане найбільшим міжнародним авіаційним навчанням в історії незалежної України

Понад 40 літальних апаратів, десятки ЗРК і засобів РТВ, сотні військовослужбовців з України та майже 10 країн НАТО буде задіяно в наймасштабнішому за роки незалежності України міжнародному навчанні авіаційних підрозділів, яке розпочнеться в середині жовтня 2018 року в небі над територією України, Польщі й Румунії.

Читати далі

Проведено чергові робочі зустрічі з представниками Офісу Прокурора Міжнародного кримінального суду (фото)

Учасниками зустрічей обговорено матеріали, підготовлені органами прокуратури для передачі до Офісу Прокурора МКС у межах проведення останнім попереднього вивчення ситуації на Сході України на підставі Заяви ВРУ «Про визнання Україною юрисдикції Міжнародного кримінального суду щодо скоєння злочинів проти людяності та воєнних злочинів вищими посадовими особами РФ та керівниками терорганізацій «ДНР» та «ЛНР», які призвели до особливо тяжких наслідків та масового вбивства українських громадян».

Читати далі

Дітей правоохоронців України запросили на відпочинок до Угорщини

Наприкінці липня двадцятеро дітей правоохоронців вирушать до угорського міста Ніредьгаза, де не лише відпочиватимуть та спілкуватимуться з угорськими ровесниками, але й навчатимуться основам дорожньої безпеки та правилам дорожнього руху.

Читати далі

Комітет ВРУ порушив закон, повернувши подання на притягнення до кримінальної відповідальності нардепів

«Я, як Генеральний прокурор, наполягаю, щоб наступного разу всі прізвища депутатів: Вілкула, Колесникова, Дунаєва, Пономарьова розглядала Верховна Рада України, користуючись чинним законом і ставлячись до них, як до будь-якого громадянина України, котрий має доводити свою вину або невинуватість в суді. На жаль, сьогодні можливості правосуддя були зупинені позарегламентними діями регламентного комітету», – зазначив Юрій Луценко.

Читати далі

Верховна Рада прийняла Закон «Про національну безпеку» (фото, відео виступу Президента)

«Внаслідок виконання Закону, Україна стане сильнішою, а безпека громадян – надійнішою. Коли ми імплементуємо цей Закон, Збройні Сили України і увесь безпековий сектор повною мірою будуть відповідати критеріям членства України в НАТО», – зазначив Петро Порошенко.

Читати далі

Відбулася Всеукраїнська селекторна нарада щодо виконання завдань ініціативи «Україна без контрабанди» (фото, відео)

«Це не разова акція. Тиск зменшуватися не буде. Ми ретельно проаналізуємо роботу митниць, рішення будуть жорсткими. Так просто нічого не минеться… Будемо вдосконалювати систему, аби механізми боротьби були більш ефективними. А також направимо до Парламенту зміни до законодавства, які передбачають криміналізацію (дій, що сприяють) контрабанди», – наголосив Володимир Гройсман.

Читати далі

СБУ затримала заступника голови сільради, який сприяв незаконній анексії Криму (фото)

Зловмисник після невдалої політичної та бізнесової кар’єри при окупаційній владі Криму вирішив переїхати на материкову частину України. Колишній заступник голови сільради «осів» на Київщині, де намагався вести власний бізнес.

Читати далі

На Миколаївщині СБУ припинила діяльність агентурної мережі ГУ Генштабу ЗС РФ (фото, відео)

Оперативники СБУ затримали двох організаторів мережі, їм оголошено підозри в скоєнні злочинів та обрано запобіжний захід у вигляді арешту терміном на шістдесят днів. Стосовно інших учасників агентурної мережі будуть прийняті окремі процесуальні рішення.

Читати далі

Президент України провів телефонну розмову з Президентом Росії

Глава Української держави закликав звільнити українських заручників, які утримуються в російських тюрмах та на окупованих нею територіях. Він також наголосив на важливості допуску Уповноваженого з прав людини Людмили Денісової до Олега Сенцова та інших ув’язнених українців.

Читати далі

Бабушки во грехе

Под Кабмином кто-то зарядил кучку бабушек помитинговать за самого лучшего городского голову всех времен и народов, прошлого, настоящего и будущего – Бориса “блогера” Филатова.

Читати далі

Найден виновный в развале дел Сытника

Вот кто помешает все эти дела расследовать. Дела, на которых сделан пиар никакого сытника, который сделал одно большое нихрена за 3 года работы и пустил на ветер миллиарды бюджетов.

Читати далі