Психологічна експертиза з використанням поліграфу зробила обґрунтовані висновки щодо намірів Надії Савченко

У зв’язку зі свідомою протидією Савченко Н.В. проведенню судової психологічної експертизи з використанням поліграфу комісія експертів не змогла поставити Савченко Н.В. всі запитання, а проведення експертизи було припинене.

Читати далі

Президент відреагував на вирок журналісту Сущенку

Президент Петро Порошенко заявляє, що засудження російським судом до 12 років ув’язнення українського журналіста Романа Сущенка є демонстрацією панічного страху Кремля та підтвердженням його агресії проти України.

Читати далі

В Іспанії Марина Порошенко домовилася про обмін досвідом у галузі інклюзивної освіти (фото)

В рамках офіційного візиту Президента України до Іспанії Марина Порошенко ознайомилася з іспанським досвідом впровадження інклюзивної освіти та відвідала середню школу Менендес Підаль в Мадриді, яка є однією з провідних інклюзивних шкіл Іспанії.

Читати далі

«Дьявол кроется в деталях» ©

Я давно уже не вникаю в суть антикорррупцыонных текстов. Их форма в целом мне тоже не всегда интересна. Но вот детали — ой, бльо, сколько дьяволов попряталось в деталях годного антикорррупцыонного текста!

Читати далі

Третій день офіційного візиту Президента України до Іспанії (фото, відео)

«Дуже важливо, що ми отримали чітку позицію на підтримку суверенітету, територіальної цілісності та незалежності України. Підтримку позиції продовження санкцій. Підтримку позиції України в ЄС. Підтримку євроатлантичних амбіцій України», – розповів Глава держави у коментарі за підсумками зустрічей.

Читати далі

«Орда» прийде – порядок в НАБУ наведе!

Раньше предполагалось, что Громрада будет из всех своих. Всех проверенных, всех дружелюбно настроенных. И если окажется, что что-то в НАБУ идет не так – сор из избы никто не вынесет. Обсудят за чашкой кофе, покивают, а этим из внешнего мира – зась.

Читати далі

ДАП: Битва воїнів світла з орками (відео-трилогія)

Друзья, я выкладываю свою видео-трилогию на тему Донецкого аэропорта. Прошу вашего внимания и репостов, чтобы побольше людей увидело, ведь это наша общая память. Наша история.

Читати далі

Месть сбитого лётчика

Как бы там ни было позже, но Гаврилюк – это один из символов стойкости и мужества на Майдане. Хотя и позже к нему особых вопросов нет. Предательство этого символа – это первые шаги к предательству Майдана.

Читати далі