рф играет на самолюбии сербов

Почему Резолюция ООН о геноциде в Сребренице – это такой “опасный акт” и кому именно он несёт “опасность”. Оказалось всё до безобразия просто. Из заявления об “опасном акте” торчат рога и копыта кремля.

Читати далі

Змінити зарозумілість на інстинкт виживання

Стоїть питання виживання нації. У разі програшу в могилі чи на Сибіру холодно буде всім. Треба, щоб дійшло. Або до Банкової, або до 230-240 депутатів. Знаєте когось із «слуг»? Скажіть їм це.

Читати далі

Стратегія і тактика нашої перемоги

У нас постійно намагаються започаткувати “дискусію” “нам потрібна стратегія війни”. Автори цього меседжа насправді просто намагаються в суспільній свідомості підмінити ним формулу “стратегія перемоги”.

Читати далі

Санкції на часі. 29.05.2024

Китайська компанія Alibaba, що володіє маркетплейсом AliExpress, припинила приймати рублі та відправляти замовлення до росії. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 29.05.2024.

Читати далі

Політичну цензуру в Україні відтепер задокументовано

Наші союзники питання свободи слова і медіа ставлять не нижче антикорупційних реформ. Якою буде Україна після війни значною мірою залежить від того, чи збережеться тут свобода слова. І відповідальність.

Читати далі

Новости из США. 28 мая 2024 года

• Судебный процесс по уголовному делу Трампа: присяжные начнут в среду обсуждать вердикт • Статья Питера Дикенсона, редактора Atlantic Council по вопросам Украины «Западные союзники Украины должны бояться победы России, а не ее поражения».

Читати далі

Для перемоги Україні потрібен дозвіл від трьох країн бити їхньою зброєю по росії

Як би нам того не хотілося, але обійти стороною схвалення країн, провідних виробників озброєнь і фактично лідерів із постачання зброї та техніки в Україну, не вдасться.

Читати далі

Етапи великого санкційного шляху

Америка завжди знаходить єдине вірне рішення проблеми, але вже після того, як перепробує всі можливі невірні рішення. Прийде той день, коли росія буде оточена завісою з усіх боків. І на вихід. І на вхід.

Читати далі