Санкції на часі. 20.05.2024

Danone завершила продаж своїх активів і виходить з російського ринку. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 20.05.2024.

Читати далі

Порошенко привіз техніку підрозділам ППО та військової авіації (фото, відео)

«Ви не побачите обличчя цих хлопців і дівчат. Але я переконаний, що про них напишуть у підручниках історії та військової справи», – написав Порошенко у соцмережах.

Читати далі

П’ять років і далі

Хвороблива увага до «20 травня» цілком вкладається у прийом «виведення уваги на негодний обʼєкт». Щоб говорили про легітимність (питання, якого немає), а не про питання, які справді є. І найголовніше, про звіт за зроблене.

Читати далі

Жим (не гімнастичне)

У росіян серед керівників держав не більше десятка чи півтора топових прихильників. І тут за тиждень одного із них недострелюють, а інший гине в авіатрощі. Так, це схоже на випадковість. Але…

Читати далі

«Лютий» у травні. Синхронний удар камікадзе по трьох регіонах росії

17 травня відбулася одна з наймасштабніших атак українськими дронами-камікадзе з початку війни. І це ще навіть не запрацювала на повну силу «коаліція дронів».

Читати далі

россия без Раиси

Смерть президента Ирана Раиси только усугубит негативные зависимости россии, чье руководство застряло в капкане необузданных амбиций, лишенных под собой реалистичных оснований.

Читати далі

Змінитись, щоб перемогти

Війна – це не математика. Війна – це управління. В цьому Україна рідко могла похвалитись відмінними результатами. Час змінювати тенденцію. 

Читати далі