Фейки тижня пропаганди рф

• У США вимагають від України відмовитися від окупованих територій • ІПСО про наступ на Харківщині, “Майдан-3” та для зриву мобілізації • ЗСУ “розстрілюють херсонців”.

Читати далі

Чи можливий прорив із білорусі та новий наступ на Київ

Цій пісеньці вже третій рік, і після того, як основні сили РОВ покинули білорусь, вона звучала з дюжину разів, як заїжджена платівка. Хоча третій рік на території білорусі все гранично стандартно.

Читати далі

Чому китайці бояться американських санкцій?

За умов, що влада Китаю і далі буде займати таку позицію, як зараз, а не буде проактивно будувати якісь механізми захисту від санкцій, рано чи пізно США знищать бажання у китайського бізнесу працювати з рф.

Читати далі

Санкції на часі. 18.05.2024

В Євросоюзі з 19 травня набуває чинності законодавство, яке передбачає карну відповідальність за порушення санкцій ЄС або за допомогу в їх обході. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 18.05.2024.

Читати далі

Причины истерики машки-стопарика захаровой

После очередной новости о европейских санкциях роспропагандистским ресурсам в мид рф на постоянной основе дежурят психиатр и пожарники, тушащие полыхающие афедроны. 😆 

Читати далі

Вісті з фронтів. 18.05.2024

• На обох ділянках свого тактичного вклинення (Вовчанський напрямок та напрямок на с. Липці) противник продовжує свої спроби просунутись • Плацдарм СОУ в Кринках збільшився майже на 2 кілометри на захід.

Читати далі

Перший ефект від операції «Імітація»

Російське командування розраховувало, що ЗСУ будуть вимушені задіяти на Харківському операційному напрямку значну частину своїх резервів. А воно ось як виходить…

Читати далі