Уроки Чорного Четверга 14 жовтня 1943 року

Того дня BПC США втратили в небі над Європою велику кількість літаків. Метою операції було розбомбити підшипникові заводи у німецькому місті Швайнфурт. Це був другий наліт, тому авіацію США вже чекали.

Читати далі

Що змінилося у ракетному терорі за місяць

Відмінності від березневих ударів стосуються не лише масштабів нальотів дронів-камікадзе, а й номенклатури ракетних засобів ураження, що застосовувалися країною-терористом.

Читати далі

Техніка, що виготовляється для фронту виробництвами Порошенка (фото, відео)

Цей допис про вас і про нас! Про вашу допомогу армії та про те, що нам з вами є чим пишатися. Ми не зупинимося, поки ви нам допомагаєте допомагати військовим. Дяка кожному. Працюємо далі.

Читати далі

Санкції на часі. 01.05.2024

Сенат США схвалив законопроєкт про запровадження заборони на імпорт із рф низькозбагаченого урану. Документ спрямовано на підписання президенту США Джо Байдену. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 01.05.2024.

Читати далі

Вісті з фронтів. 01.05.2024

• Ворог продовжує розгортання УВ “Сєвєр” • Окупанти намагаються вивести свої аеродроми з-під удару ЗСУ • У липні в Казахстані вперше в історії пройдуть сумісні широкомасштабні тренування збройних сил країн регіону.

Читати далі

Новости из США. 30 апреля 2024 года

• Протесты в ряде университетов США переросли в беспорядки в Колумбийском университете • Байден объявил май месяцем наследия американских евреев • Судебные хроники Трампа

Читати далі