Санкції на часі. 04.05.2024

Президент США Джо Байден анонсував санкції США за глобальне придушення свободи преси. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 04.05.2024.

Читати далі

Саммит мира в Швейцарии. Завышенные ожидания или сдержанный оптимизм

Не следует ожидать каких-то результатов на следующий день после его проведения. Речь идёт о долгосрочном процессе, который формирует условия “для” и коалицию “по” капитуляции россии.

Читати далі

Навчитись чути пророків

Різні народи по-різному вирішують проблему навчання на власних помилках. Українцям не бракувало мудреців, які попереджають про хибний шлях і показують напрям виходу із замкненого кола.

Читати далі

Сили оборони активно використовують ATACMS. Чому саме зараз?

У Криму будуть скуті ті сили рф, які ворог міг би задіятити для наступу на Донбасі. Також ЧФ рф залишиться ціллю №1. Щоб дістати його головну базу, потрібно вибити російську ППО.

Читати далі

Порошенко візьме участь у Конгресі Християнсько-демократичного союзу Німеччини

Заплановано низку двосторонніх зустрічей з представниками німецьких політичних і експертних кіл, а також виступ на форумі, організованому Фондом Конрада Аденауера.

Читати далі

Вісті з фронтів. 04.05.2024

Огляд поточної ситуації на Покровському та Краматорському напрямках та на плацдармі Кринки – острів Нестрига, що на лівобережжі Херсонщини.

Читати далі