Желтые «красные линии» La Repubblica

Очередной неназванные источник, которому все должны доверять, сообщил изданию La Repubblica о неких “красных линиях”, при нарушении которых НАТО вступит в войну россии и Украины.

Читати далі

Санкції на часі. 06.05.2024

Глава Єврокомісії озвучила підсумки зустрічі з Сі у Парижі, де обговорили Україну. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 06.05.2024.

Читати далі

Мобілізація в росії невідворотна, але є проблеми

До кінця 2024 року командування РОВ планує мобілізувати 500 тисяч осіб, що цілком реально. Але чи можливо таку кількість укомплектувати технікою для ефективного виконання бойових завдань?

Читати далі

Зі святом, свята піхото!

Саме ви, загартовані в боях, щоденно демонструєте стійкість, непереможний характер, відвагу та мужність, доводячи, що немає такої сили, яка може здолати вашу волю. Слава піхоті ЗСУ! Слава Україні!

Читати далі

Як уряд збирається уникнути дефолту вже цієї осені?

На початку повномасштабного вторгнення власники єврооблігацій погодились на 2 роки відстрочити всі боргові виплати. Цей час минув, і перші виплати мають бути проведені у вересні.

Читати далі

Порошенко у Німеччині. День перший (фото, відео)

«Рецепт нашої перемоги: єдність, більше потужної зброї, більше пекельних санкцій, більше всебічної підтримки України, членство України в ЄС і НАТО. Потрібні рішучість і політична воля країн Заходу», – переконаний Порошенко.

Читати далі