Порошенко у Німеччині. День третій (фото, відео)

«Сьогодні в Берліні лунають неймовірні аплодисменти підтримки України. А ми робимо все, аби перетворити їх на підтримку зброєю». Порошенко про результати міжнародних зустрічей та дипломатичної поїздки в Берлін.

Читати далі

Справжня місія росії

Знову пішли вкиди про цілющий Тайожний Союз, і що від рф нам ніяк не здихатися, бо в них там мудра політика та експерти – просто титани експертизи і проривної думки. А у нас так собі.

Читати далі

Київрада присвоїла звання «Почесний громадянин Києва» Ліні Костенко та Валерію Залужному (фото, відео)

Також сьогодні Київрада відзначила нагородами бійців київських бригад, які захищають Україну на передовій, та перейменувала проспект Правди на честь Європейського Союзу.

Читати далі

Що показав масований ракетний удар у ніч на 8 травня

Ворог продовжує поєднувати застосування різних за функціоналом і ТТХ засобів ураження для перевантаження української системи ППО, розосередження уваги та розряджання БК.

Читати далі

Ніколи? Знову…

85 років тому політики кидали тигру шматки їжі та сподівалося, що звір зупиниться. Сьогодні саме Україна спиняє скажену тварину, що рветься в Європу. І єдине, чого ми просимо, – допомогти нам зі зброєю. Перемогли нацизм – переможемо й рашизм!

Читати далі

Як Україна готується зустрічати новий наступ росії

Російська армія тисне на різних напрямках і готує новий наступ у найближчі місяці. Це потребує швидкої реакції від Києва та союзників. Як Україна готується до важкої літньої кампанії 2024 року – в плані фортифікацій, в оборонній промисловості і безпосередньо у бойових підрозділах?

Читати далі

Вісті з фронтів. 08.05.2024

• Ситуація на Куп’янсько-Лиманському напрямку загострилась • У дельті Дніпра ситуація для росіян стає все більш загрозливою • Командування РОВ форсує події у районі Часового Яру.

Читати далі

Новости из США. 7 мая 2024 года

• Байден: «Мы наблюдаем яростный всплеск антисемитизма в Америке». «Это абсолютно отвратительно, и этому должен быть положен конец» • Встречи в Белом Доме – с президентом Румынии и лидерами бизнеса • Призыв ко всем гражданам стран членов НАТО

Читати далі